TheFurioso
Kayıtlı Üye
Kına gibi duruyor internette okumuştum böyle şeyler yaşayanların deneyimlerini, ufak bir ziyaret gibi görünüyor. Cinler hakkında bilgili kişiler uygun bir açıklama getirebilir tahminim.
Bence acilen dermatologa git dostum. Avuc icinde cikan her turlu leke ben vs. Cok tehlikelidir. Kanser olma riski var. Cini mini biram
Aman kotusu olmasin da deri kanseri aman olmasin da sonradan cikabilir sen yine de git goster en azindan icin rahat etsin.Şeker hastalığı dışında turp gibiyim hocam şuanda baktıgımda iz cok az belli olmaya başladı yok be hocam herkes gibi öyle herşeyi cine mine yormam sıkıntılı olduğum için ordan çıkardım yoksa takmam fazla![]()
Musallat sorunu olanların bazılarında bu tarz leke oluyormuş hatta cinlerin yaptığı düşünülüyor kına yakarlarmış. Arkadaş gitsin tabi göstersin isterse herhangi bir hastalık durumuna karşı. Hastalık değilse musallatdır maalesefBence acilen dermatologa git dostum. Avuc icinde cikan her turlu leke ben vs. Cok tehlikelidir. Kanser olma riski var. Cini mini biram
Hayda sana yine gelmişler galiba
Geçen bana bisey demistin hatırladın mi
Ozlemekle ilgili
Çok beklemediler bakk
Kendim ettim kendim buldum gene sanırım![]()
Geçmiş olsun.