"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

AURA RENKLERİNİN PSİŞİK ANLAMLARI! | RENK ÖZELLİKLERİ | AURA HESAPLAMA NASIL BULUNUR

uykucugergedan

Kayıtlı Üye
Aura renkleri, ruh halimizi, enerjimizi ve içsel dünyamızı yansıtan gizemli bir dil gibidir.

Her rengin kendine özgü bir psikolojik anlamı ve etkisi vardır; bu nedenle, aura renklerini anlamak, kendimizi ve çevremizdeki insanları daha iyi tanımamıza yardımcı olabilir. Peki, aura rengimizi nasıl hesaplayabiliriz?

Hangi renkler, hangi duyguları ve özellikleri temsil ediyor? Bu konuda merak ettiğiniz her şeyi keşfetmek için sizleri bu ilginç tartışmaya davet ediyoruz! Aura renklerinin derin anlamlarını, özelliklerini ve nasıl öğrenebileceğinizi birlikte keşfedelim. Enerjinizin rengini bulmaya hazır mısınız?

Nasıl bakarsan öyle görürsün 🤐
Nasıl da baksam, nereye de baksam, bakışlarımı nereye de kaçırsam, gözlerimi de kapatsam heryeri işgal etmişler. Şimdi şeriat gelsin dicem oda da mıy mıy edecekler. Erkekler kapatılsın dicekler. Mağdur olan biziz kardeşim. 3. dalga feminizmi ben hiç beğenmedim. Feminizmi savunanlar adı üstünde feminen olun di mi ? Ama erkekten daha erkekler. Nasıl oluyor bu iş ?

Şimdi şeriat gelsin dicem oda da mıy mıy edecekler.
Mıy mıy mıy

Mağdur olan biziz kardeşim. 3. dalga feminizmi ben hiç beğenmedim. Feminizmi savunanlar adı üstünde feminen olun di mi ? Ama erkekten daha erkekler. Nasıl oluyor bu iş ?
Senin değerlendirmen, senin sorunun. Dillendire dillendire iyice takıntı haline getirdin. Çoğunluğu da aynı kategoriye koyup, ısıtıp ısıtıp önümüze getiriyorsun. Vesvese profesörü.

Bir kere de şaşırt. Bir kere şaşırt. Bir kere. Bir.

Senin değerlendirmen, senin sorunun.

Benim sorunum bireylere değil. Bireyleri seviyorum. Onlar da aynı şekilde beni sevmiyorlar.

Vesvese profesörü.

Doğru. Kalp göz buraya. Ama eksik. Profesör cerrah olacaktı. Kendi vesveselerimi bypass ettiğim gibi seninkileri bile arada köklüyorum. Makas parmaklı dostun.

Nasıl bakarsan öyle görürsün 🤐

Doğru dedin. Ağzını fermuarlıyan emojinden de ayrıca aydınlandım @Rhea . Az önceye kadar album kapağından bakan Elvis gibi bakıyordum. Şu andan itibaren vesikalık fotodan bakar gibi bakıcam artık hayata. Aura rengim bir tık mora çalmaya başladı bile. 🌄

Geri