"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ateşe hükmetmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan inkel501
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

inkel501

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uzun zamandır ateşi düşünüyorum ama ateşe hükmedemiyorum.:offtopic:Bana bir kişi hangi ortamda olduğunu söleyebilir mi?

Ateşi bükebilmen için ilk önce telekinezide, psi wheelde usta olman lazım ****.Direkt acemi olarak, ateşe hükmetmen çok zor. :D

Arkadaşlar yazım ve imla hatalarına dikkat ederseniz iyi olur.Forum kurallarından.Bir göz atın isterseniz..

Ve bunu için altın üçgen enerjisi gerekiyor galiba. Siz bu enerjiye uyumlandınız mı ?

Ben iki elementi bükebilirim birincisi toprak.
Toprak elementi olduğum için ona hükmetmem daha kolay oldu. İkincisi hava biraz zor da olsa onu da bükebilmeyi öğrendim. Öncelikle sen elemente değil element sana hükmetmeli, ateşin bir özelliğidir bu. Git çalı çırpı bir şeyler bul, bir ateş yak ama sessiz sakin gözlerden ırak bir mekan olmalı. Mesela bir orman, dağ evi bahçesi gibi. Ateş elementinin yönü güneydir, güneye doğru dönüp yakabilirsin. Eğer böyle bir yer bilmiyorsan, kendi odanda dene ama bu sefer güneye doğru otur ve önüne kırmızı bir mum koy. Mumu yak, meditasyona başla, ateşin enerjisini içinde hisset. Sağ elini uzat, sıcaklığını düşün yavaş yavaş ateşin sana hükmettiğini düşün, damarlarındaki kanın ateşle kaynadığını düşü,n yavaş yavaş elinle ateşe hükmediyormuş gibi sağa sola çevir. Tabi haa deyince olmuyor çalışman lazım, daha ateşi denemedim ama hava ve toprakta işe yaradı. :)

Cadı egzersizi, burada da yazıyor bir göz at istersen.

Kardeşim benim elementim hava. 14 ateş, 10 su ve toprak 8. Bana hava elementini bükmem için yardımcı olur musun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri