"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

atalarimizin hataları bizi negatif etkilermi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emrahazad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu acik aslinda atalarimiz gecmiste savaslara katildilar belkide cok kotu eziyetler ettiler insanlara katliamlar yaptilar beddualar ahlar veballer aldilar bunlar bzilere sirayet edermi yani gelip bizi bulurmu bizden çıkarmı

Peki bu yapilan eziyetlerle olen kisilerin ruhları rahat degilse!

Toplumların halkların devletlerinde karmaları vardır yani atalarımızın yaptıkları iyi ve kötü şeyler halk olarak bizi etkiler bizde halkın içinde olduğumuzdan az yada çok etkileniriz geçmişteki olaylarala bireysel bağımızda varsa o ayrı.

Eder,'dede erik çalmış torununun dişi kamaşmış' atasözümüzde vardır.Bu konuda çok araştırma yapmıştım ben.Sünnetullah denilen bir şey var İslam'da..Allah Kanunu da denir.Tarihe de bakarsak bunu görebiliriz çok ucu sivri bir konu olduğundan açamıyorum.Ama beni tanıyan her yakınım bu konuyla ilgili olduğumu bilirler.Bu konuda özel sorunuz varsa bana özel mesaj atabilirsiniz..

Konu acik aslinda atalarimiz gecmiste savaslara katildilar belkide cok kotu eziyetler ettiler insanlara katliamlar yaptilar beddualar ahlar veballer aldilar bunlar bzilere sirayet edermi yani gelip bizi bulurmu bizden çıkarmı

Peki bu yapilan eziyetlerle olen kisilerin ruhları rahat degilse!

Eder,bu konuda o kadar çok araştırma yaptım ki kardeşim gönül rahatlı ile sana söylüyorum ki eder...Buna Din terminolojisinde 'Sünnetullah' türkçe meal yaparsak Allah'ın Kanunu denir.Tarihin ta kendisidir.Dehr diye geçer.Çok şey yazamıyorum hatta yazarken ,titreme ve ürperme geliyor...Eğer konu hakkında özel bir sorun varsa bana özel mesaj atabilirsin.

Evet etkiler, bu bir karmik ceza değildir, aktarımdır, eğer atalardan biri bu aktarımı bozarsa bir sonraki nesillere aktarılmaz bozmaz ise aktarım devam eder. Karmik bağların bozulmasına yönelik alternatif terapide pek çok yöntem bulur. basit çalışmalar değildir, kendine kendinize yapmanız çok zordur, bir uzman ile çalışmak gerekir. Ben kuantum hipnozu kullanıyorum. Reiki, kundalini reiki, aile dizilimi, hipnoz, kunarum düşünce teknikleri, atih, ezoterik şifa, ismini hatırlayamadım onlarca farklı yöntem var, temel mantıkları aynı, karmik aktarımı bul, yeniden çerçevele, alınması gereken dersi öğren, bağlantıyı kes ve kalan negatif enerjileri temizle.
paganlar, cadılar, şamanlar için çok önemli bir konu idi ve ritüellerinde en sık kullandıkları yöntemdi. Su ve ateş metaforu ile bu negatif karmik bağı temizlerlerdi. Bana göre herkesin mutlaka yaptırması gereken bu çalışma. Bu sayede çözüme kavuşan onlarca konu oluyor.

Evet,ben kendi kendime yapmaya çalıştım ama olmadı.uzman yardımı şart bencede..param olunca ilk işim kökenlerimin negatif enerjisini temizlemek olucak..herkesin bir dersi varmış araştırmama göre , o da torunlara geçermiş..kiminin açlık,kiminin nefret vb...DNA'nın keşfedilmesiyle birlikte bu gündem arttı..DNA şekli balık şekline benzer,balık figuri ilk dinlerde çok önemliydi..mesela sümerlerde,mesela ilk hristiyanlarda..bugün bile..Ben sembollere çok önem veriyorum,araştırıyorum..Demekki atalardan gelen etkiler çok önemliki sembollere bile işlemiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri