Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu gezegenler konusunda biraz karistiyorum...
Konu sudur:
Kamerin hava tabiatli burclardan birisinde bulundugu ve Utarit gezegeni ile yakinlastigi anda?
Tam olarak anlamiyorum.. Yardimlarinizi bekliyorum..
Konu sudur:
Kamerin hava tabiatli burclardan birisinde bulundugu ve Utarit gezegeni ile yakinlastigi anda?
Forumda yeteri kadar konu varken araştırmadan,öğrenmeden konu açmak kolaya kaçmak değil mi sizce ?
Araştırırsınız,bulamazsınız sorabilirsiniz bu normaldir ama cevabı forumda olan bir konuyu araştırmadan açmak normal değil.
Zaten arastirdim ama anlayamadim... O yuzden soruyorum yardim almal icin.. Sizden nerden biliyorsunuz ki benim arastirmadigimi.. Ben kolaya kacmaya calismiyorum.. Uzun zaman dir arastiriyorum.. Ama turkiye disinda yasayan bir kisi olarak anlamiyorum bende yardim istedim.. Bukadar
Zaten arastirdim ama anlayamadim... O yuzden soruyorum yardim almal icin.. Sizden nerden biliyorsunuz ki benim arastirmadigimi.. Ben kolaya kacmaya calismiyorum.. Uzun zaman dir arastiriyorum.. Ama turkiye disinda yasayan bir kisi olarak anlamiyorum bende yardim istedim.. Bukadar
Verdiğim linkteki konulara bakabilirsiniz. Ben size kesin olarak araştırmadınız demedim,ayrıntılı araştırmamış olabilirsiniz.Ama sizin yaptığınız biraz kolaya kaçmak oluyor. Çünkü verdiğim linkler direk olarak gezegenler ve astroloji için açılmış konuları içeriyor o konulara bakarsanız cevabı bulabilirsiniz.
Konu sudur:
Yazıdğınız cümle tam değil,özne-yüklem bozukluğu var.Nasıl yorumlanabilir ki?Kamer Ay gezegenidir .Hava tabiatlı;ikizler-kova veya terazi burçlarından birinden bahseder.Yani bu eksik cümle Ay burcu hava burçlarından biri olan ve doğum anında Utarit gezegeni ay burcuna yakınolan....gibi bir şey çıkmakta.