"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astralucid

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sheriff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sheriff

Kayıtlı Üye
Merhaba öncelikle:

Lucid rüya görürken kendimizi kasten öldürmek veya bedenimizden ruhumuzu çıkardığımıza odaklanmamız sonucu astral boyuta geçebilir miyiz?

Dün gece lucid rüya görmek için yattım ve tam uyumaya geçecekken lucid oldum, bilinç altımdaki şeylerle tam uğraşmaya başlıyordum ki aklıma astral seyehat geldi ve bedenimdeki ruhun tamamen hareket ettiğini, çıkmak için titrediğini hissettim. Biraz daha beklesem sanki astral boyuta geçeceğime neredeyse emindim. Korkumdan uyanmak için kendimi çok zorladım ama bedenimi hareket ettiremedim, uyanınca uyku felci geçirdiğimi anladım. Ama tecrübem tamamen ürkütücü ve heyecan vericiydi benim için.

Yani lucid deneyimi yaşarken böyle bir şeyin gerçekleşmesi mümkün mü?

-Forumda arama yaptım ama böyle bir konuyla karşılaşmadım, konuyu tekrarlıyorsam özür dilerim.

Evet geçebilirsiniz öldürmeyin kendinizi, uyanma ihtimaliniz yüksek.
Astrale şu ana kadar lucid ile çıktım çünkü bekleme derdi yok, transa girme zahmeti sıfır, zihin tertemiz.Kendinize özgü bir hareket belirleyin mesela klavyede "t" tuşuna bastığınızda "t" çıkar fakat programla "t" yerine başka bir işlemde atayabilirsiniz lucid olduğunuzda kendinize atadığınız birşey aklınıza gelme ihtimali çok kuvvetli hareketi yada anlam yüklediğiniz sözcüğü söylediğinizde astralde olacaksınızdır fakat zikir gibi tekrarlamalısınız.Bazen lucid ile astral karışıyor anlamanın yolu deneyimledikçe fark edeceksiniz.

Evet geçebilirsiniz öldürmeyin kendinizi, uyanma ihtimaliniz yüksek.
Astrale şu ana kadar lucid ile çıktım çünkü bekleme derdi yok, transa girme zahmeti sıfır, zihin tertemiz.Kendinize özgü bir hareket belirleyin mesela klavyede "t" tuşuna bastığınızda "t" çıkar fakat programla "t" yerine başka bir işlemde atayabilirsiniz lucid olduğunuzda kendinize atadığınız birşey aklınıza gelme ihtimali çok kuvvetli hareketi yada anlam yüklediğiniz sözcüğü söylediğinizde astralde olacaksınızdır fakat zikir gibi tekrarlamalısınız.Bazen lucid ile astral karışıyor anlamanın yolu deneyimledikçe fark edeceksiniz.

Öldürmedim ama aklıma astral seyehat gelince istemsizce ruhumu hissettim, ruhumun titrediğini, varlığını hissettim. Varlık görme korkusundan bir şey yapamadım tabii. En son felç çözüldüğünde hafiften bağırarak uyandım zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri