"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral Varlık Saki'yi rüyada görmek..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meroca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meroca

Kayıtlı Üye
Dün gece rüyamda okuduğum ilkokulun bahçesindeyim ve hava güneşli,çok güzel.Bahçede 10-15 kişilik bir kalabalık var ve ben de onların arasındayım.Bülent Kısa'nın karşılaştığı astral varlık Saki kalabalığa birşeyler anlatıyor,onu normal insan olarak görüyorum.
O bana bir ekranda 3 tane yazılı kavram okutuyor.İşte diyor asıl öğrenmen gereken ve en önemli bilgiler bunlar diyor.Ben de okulun bahçesinden ayrılıyorum,söylediklerini düşünüyorum.

Bu rüyayı nasıl anlamalıyım acaba?Söylediği 3 şeyi ne yazık ki hatırlamıyorum :(
Okuduklarımın etkisinde mi kaldım yoksa haberci bir rüya mı?

rüyayla amel olmaz hocam takma kafana sıkma canını anlıcan

Sayın Mucahit_X, sitemizde yeni olduğunuzu görüyor ve hoşgeldiniz diyorum. Sizi aramızdan görmek sevindirici. Fakat bazı hatırlatmalar yapmam gerekiyor:

GMPP Yönetimi olarak Türkçe'yi ve Türkçe'nin yazım ve noktalama kurallarını doğru kullanma konusunda ne kadar hassas olduğumuzu anlatamam size. Sizden de aynı özeni göstermenizi bekleriz.

Rüya Yorumları konusunda yetkili kişiler Sayın Kent ve Sayın Pantea'dır. Yönetim izni olmadan rüya yorumlamak kati olarak yasaklanmıştır. Lütfen buna da özen gösteriniz.

Bu yazdıklarım sabit konularda ayrıca belirtiliyor zaten. Yeni olduğunuzdan uyarmak istedim ki şahsi olarak dikkatinizi çekebileyim.

İyi Forumlar...

Geri