dejavu2009
Kayıtlı Üye
Astral seyahatle uzak yerlere giden var mı?
Dünya dışına gidenler?
Dünya dışına gidenler?
peki nereye gittiniz? gitmeden önce gidiceğiniz gezegenin fotoğraflarına mı baktınız? cevaplarsanız sevinirim .gittim bir keresinde fakat dönmem biraz zor oldu çok fazla kastı, uyandığımda çok kötü bi baş ağrısı oldu denemenizi tavsiye etmem ama meraklanıırsanız uzmanlaşınca gidin 1,1.5 senedir seyehate çıkıyorum.İyi Seyahatler
Astral seyahatle uzak yerlere giden var mı?
Dünya dışına gidenler?
Ben bir kaç soru sormak istiyorum,
1) Fotoğraflara bakarak gittiğiniz yer, fotoğraflarla bağdaşmıyorsa ne oluyor. Mesela bazı gezegenlerin uydulardan ve teleskoplardan çekilen fotoğrafları atmosferindeki gazlardan dolayı mavi görünür. Fakat araştırmak için gönderilen araçlar o gezegenin yüzeyini kırmızı olarak çeker. Bu bağlamda bilimadamları bu çelişkilerin oraya gidip görüp araştırma yapmadan çözülemeyeceğini söyler. Bir örnek vermek gerekirse gönderilen bir çok uydu soğuk diye sıcak bir gezegene, sıcak diye soğuk bir gezegene inmiştir. Bunun genelleme yapılabilecek birçok örneği var.
2) Sizin deyiminizle Astral seyahat dediğiniz reaksiyon bilinçaltı programlamasıyla alakalı olmuyormu. Fotoğrafı görüyosun, kafanda canlandırıyorsun, orayı hayal ediyorsun = ( Şevkin kaçıyorşakaydı )Astral seyahate çıkmış oluyorsun. Bunun gibi bir şeymi. Eğer öyleyse gerçekçilik bunun neresinde.
3) Astral seyahat mümkün olduğuna göre, NASA Uzayı araştırmak için milyarlarca dolar parayı neden harcıyor. ( Not : Burada lütfen Nasa zaten Astral seyahat yapan insanlarla çalışıyor diye klasik cevap vermeyin )
4) Madem Astral Seyahat yapan insanlar var. Resmi kuruluşlar hariç neden bu seyahatleri yapan insanlar. Evrende yalnız olup olmadığımızı söylemiyorlar. ( Lütfen buradada hayati teklikeleri var, inanmazlar deli sanırlar vb...klasik cevapları vermeyin )
Kimseyi rencide etmek yada küçümsemek gibi bir niyetim yok bunlar sadece sorulması ve öğrenilmesi gereken sorular olduğu için soruyorum. Bu sorduklarım kişisel görüşümle alakalı olduğu için kimse üstüne alınmasın.
gittim bir keresinde fakat dönmem biraz zor oldu çok fazla kastı, uyandığımda çok kötü bi baş ağrısı oldu denemenizi tavsiye etmem ama meraklanıırsanız uzmanlaşınca gidin 1,1.5 senedir seyehate çıkıyorum.İyi Seyahatler
Sitemizdeki astral çalışmalarda bu defalarca yapıldı.
Evet ben gidebildigim kadar uzağa gitmeyi denedim ve aynısı oldu , tek farkı neredeyse 1 hafta boyunca karnımda agrı gibi bi saplanma oldugittigim yer dev bir gaz bulutu gibi bir yerin içerisindeki bir galaksinin uç kısmıydı yani net gorebiliyordum ama oldukca garipti , dev/mavi bir gaz bulutu dusunun işte onun içerisi gibi..
bunun nasıl yapılacağını anlatabilirmisiniz.