"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

astral seyahat sırasında..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delena

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Astral seyahate çıktığımızda örneğin Amerika'daki birinin o an ne yaptığını görebilirmiyiz ??
Yani örneğin o an temizlik yapıyor , kitap okuyor, uyuyor, telefonla konuşuyor vs. vs. Yoksa bu bilinçaltıylamı ilgili yani biz onu nasıl düşünüyorsak öylemi görürüz? umarım ne demek istediğimi tam olarak anlatabilmişimdir. Cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz. Şimdiden çok teşekkürler..

Evet görebiIiyorsunuz sayın deIena.Ben uyguIamadım fakat mümkün oIduğunu biIiyorum.BiIinç altı falan degiI asrtaI bedeninizle istediginiz yere gidip istediginiz kişiyi izleyebiIiyorsunuz fakat temas mümkün degil yada çok zor diye biIiyorum.

HuzurIa kalın

Gerçek zamanlımı diye soruyorsunuz sanırım.gerçek zamanlı o anda ne yapıyorsa onu görüyorsunuz istediğiniz yerede gidebilirsiniz aklınızdan geçirmeniz yeterli.

Astral sırasında gen çaIınması diye bir yazı okumuştum , bu konu da bilgisi olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri