"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral Seyahat Konusunda Desteğe İhtiyacım Var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yarasa6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarasa6

Kayıtlı Üye
Merhabalar... Uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ve ilk defa sizlerle bir şey paylaşıyorum. Parapsikolojiye fazlasıyla ilgim var ama yeteneğim yok diye düşünüyorum çoğu kez astral seyahat denemelerim oldu ama hepsi başarısızlıkla sonuçlandı. Bir teknik vardı yatakta ters yattığınızı düşünün diye ve ben onu küçükken kendi aklımda oyun olarak yapıyordum zaten o zamanlar bilmiyordum tabi :) . Gerçekten yeteneğim yok mu yoksa keşfedilmeyi mi bekliyor anlayamadım yardımlarınıza ihtiyacım var neler yapabilirim... Çakralar konusunda da çok uğraştım telekinezi olsun ama malesef sonuç hep aynı. Cevaplarınızı bekliyorum...

Herkesin bir özelliği vardır. Ortaya çıkar bu özellik yeterince geliştiğinde. Denemelerinden vazgeçme. Sonuna kadar devam et. Mutlaka başarıya ulaşırsın.

Olmayınca da olmayabiliyor aslında. Ben de her insanın içinde keşfedilmeyi ve geliştirilmeyi bekleyen güçler olduğunu düşünmüşümdür ama çok uzun zaman çalışıp bir sonuç alamayan insanları gördükçe bu tezim çürüyor. :) Umarım sen başarırsın yarasa6. Mesaj kutum boş. Her zaman mesaj atabilirsin bana. :D

Bir kaç ufak yeteneklerimi farkediyorum ama dediğiniz gibi çaba gerekiyor vazgeçmeyeceğim. Yalnız site içi arkadaşlarımın yardımları da gerekiyor. Bir süre sonra umudu kırılıyor haliyle insanın. Teşekkürler. :)

Bazılarının doğuştan vardır, bazıları ise sonradan bu yetenekleri edinir. Olmaz diye bir şey yok, siz pes etmedikten sonra. Yaptığınız şeyi neden yaptığınızın farkına varın, yoğunlaşarak yapın. Beyin boşken yapılırsa konsantrasyon tam olur sonuç giderek olumlulaşır ama siz aklınızda binbir düşünce varken yapayım diyorsanız sonunda pes edersiniz. Her şey zihinde bitiyor önce onu hazırlayın.

Telekinezi yöntemleri konusunda bende de yetenek yoktu.
Sadece biyokinezi konusunda yeteneğim olduğunu yeni keşfettim.

Sizde yetenek olup olmadığını anlamak için iyi bir eğitim almanızı öneririm.
Halen yapamıyorsanız; o zaman gerçkten yoktur.

Ayrıca şuan sizde bir yetenek olup olmadığını şu mesafeden bilemem.
Yüzyüze olsaydık belki enerjinizden bilirdim.

Çakra konularında bende çok yeteneksizim.
Biraz kapanır, biraz açılır öylece idare ederim.

Parapsikoloji sadece telekinezi olayı değil.
Wicca, varlıklarla iletişim konularını da bir araştırın derim.

Eğitim almak istiyorum ama nerede nasıl hiç bir fikrim yok? Ve pes etmeye de niyetim yok... :)

Astral seyahat için en önemli unsur nefes tekniğinizin gelişmesidir. Bu konuda nefes kontrolünü sağlama egzersizleri yapın bunu meditasyon eşliğinde yaparsanız farklı haller yaşamanız başlar, enerjiyi hissetmeye başlarsınız ama ilkönce amacınızı bilerek isteyerek başlayın. İlerleme esnasında korkmayın garip haller yaşayabilirsiniz. Yani şöyle örnekleyeyim. Uçmayı öğrenmek kadar kontrollü düşmeyi de öğrenmelisiniz. Yani geri dönebilmeyi zamana yayın. Bu işleri günlük bir zaman periyodunda bir süre verin. İstemek kararlı olmak bu işin yarısı, kalanı prensipli çalışmak.

Eğer başlayasıya olsaydı herkes büyücü,majisyen,falcı,telekinezi,pyrokinezi vs. Üstadı olurdu...özellikle telekinezi için söylüyorum yapamıyorumu kafanızdan çıkarmadıkça yapamazsınız...siz kendinize güvenin gerisi gelir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri