"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyahat deneyimim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AğLan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AğLan

Kayıtlı Üye
sürekli astral seyahat deniyorum odada tek başıma ışıksız bi şekilde sesiz geçenlerde yatım yatağa dümdüz elerimi karnıma sabitledim2sinide üst üste
ve hiç bişey düşünmedim astral seyahatte hiç bişey öle tahminen 1 sat kaldım sonra elerimle ayaklarımı hisset miyodum beynim çok tuhaf olmuştu gözlerimden yol gibi bişeyler gidiyordu sanki haraket ediyormuşum gibi işık geldi beyaz ona doğru gidiyodum sanki yakınlaşıyorum sonra kalbim çok hızlandı komple beynimde hissettim bıraktım acaba yaklaşmışmıyım çıkmaya tecrübeli büyüklerimizden cevap bekliyorum

Ben fikrimi yazmadan edemedim.Cesaretine hayran kaldım,gerçekten büyük cesaret gerek astral için.Ancak biraz tehlikeli değilmi?Lütfen dikkatli olun.Heleki astral seyahatte ölümden tek farkının bir kordon tarafından bağlı olmak olduğunu öğrendiğim an çok ürpermiştim.

yazdığınız yorum için teşekür ederim olaylara pek olumsuz bakmıyorum açıkcası pek araştırmadım kötü yanlarını ölüm flndır ama çok tuhaf bişey oluyor insanın beynine
o anda çok farklı bişey bende sürekli çalışmaya başladım inşallah neticesini alırım

Ben astral seyahatte ölünmez diye biliyorum. Zaten her uyuduğumuzda ruhumuz bedenimizden çıkıyor. Astraldeki tek fark biz ruhun çıkma işini bilinçli yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri