"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral Seyahat Çıkmak isteyipte başaramayan kalmasın

extruder

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar görüyorum ki bir çoğunuz astral seyahati ya yapamıyor yada yapmak üzereyken çıkışı gerçekleştiremiyor.bunun için size tecrübelerim ışığında yardımcı olmaya çalışcam.

öncelikle içinizde 2 önemli duyguyu oturtabilirseniz bu işi başardınız demektir.
İnanç ve cesaret.iki altın kelime.hayatta her alanda başarı sağlayacağı gibi astral seyahatte de size baştan kazanç sağlayacaktır.

gece denerseniz başarabilirsiniz,başaranlar vardır fakat yeni başlayanlar için en uygunu sabahın ilk ışıklarında denemektir.
öncelikle rahat bir yere uzanın.gözlerinizi kapatın.ortam sessiz olsun.işin püf noktasına gelince? hiçbirşey düşünmeyeceksiniz. -yapıcam -birazdan neler olacak? gibi düşünceler dikkatinizin dağılmasına dolayısıyla başarısızlığa sebep olacaktır.zaten astral seyahat beyinde bitiyor siz değişik düşüncelerle doldurursanız başaramazsınız.

bedeniniz iyice uyuşacak nerdeyse felç olmuş gibi.2.püf nokta sabır pek çok kişi bırakır hemen olmadı çınlama gelmedi beyaz ekran gelmedi diye.halbuki bekledikleri topu topu 5 dk dır.bekleyeceksiniz.

eğer gözleriniz kapalı iken beyaz renkler gidip geliyor girdap şeklinde dalgalanıyor efekt gibi v.s oluyorsa %80 başardığınızın göstergesidir.işte tam bu noktada teknik kullanmamız gerekiyor.artık hangisi daha cazip gelirse,ip tekniği,ters yatış,boğulmakta iken denizin üstüne çıkma gibi.kısa bir süre sonra sanki ruhunuz çekiliyo hissini yakalıycaksınız.bu nokta çok çok önemli.eğer heycanlanmaz,bırakmazsanız bir anda kendinizi odanın içinde bulabilirsiniz.ilk başlarda 2-3 saniye 10 saniyeye kadar yapabilirsiniz.ilerlettikçe bu süre kat kat artar.

değişik teknik istiyorsanızda:kollarınızdan bacaklarınızdan gövdenizden sanki birileri sıkı sıkı tutuyor gibi düşünün.kalkmak istiyorsunuz kalkamıyorsunuz.sonra birden bıraktıklarını düşünün ve fırlama hissi yaşayın.

not:bakın eğer beyaz ekran efektleri,kulakta sesler gelmeden teknikleri uygulamayın.teknik zaten çıkma işlemidir birnevi.

ALINTIDIR.Kaynak:İnternet
 
ani çınlama ve dalgalanma geldiği zaman gidiyor yada devam ediyor fakat azalıyor... galiba inancım eksik çünkü astrala çıktığımı düşününce nasıl yapabilirimki tarzı şeyler geliyor aklıma ... 1 senedir çalışıyorum ama başarılı olmadım ...
 
ani çınlama ve dalgalanma geldiği zaman gidiyor yada devam ediyor fakat azalıyor... galiba inancım eksik çünkü astrala çıktığımı düşününce nasıl yapabilirimki tarzı şeyler geliyor aklıma ... 1 senedir çalışıyorum ama başarılı olmadım ...

öncelikle düşünceleri unutun düşünmeyin hiçbirşeyi herhangi bir düşünce geldiğinde hemen uzaklaştırın tamamen yaptıgınız işe konsantre olun beyninizde hiçbir düşünce olmasın heyecanlanmayın veya korkmayın zaten astral beden cıkacagını o cıkarken anlarsınız ve o anda ben kalkıp odadan cıkmaa konsantre oluyorum cıkıyorum arkama bi bakıyorum hala yatıyorum kendımı goruyorum astral bedene ne kadar odaklanırsam o kadar belırgın ve net oluyor herşey.Aslında cok basit mantık siz uyuyorsunuz ancak beynınız uyanık beynınıze bişiler yaptırıosunuz ama bedenınız uyudugu için astral bedenınız beynınızın dusunduklerını yapıyor.
 
Evet dün bu yazıyı okuduktan hemen sonra astral denedim ve sanki sadece 2 saniye dayansam çıkacağımı hissettim ( beynim sanki bi göbeğime bi kafama girip çıkar gibi oldu ) ondan sonra ani heyecan geldi bastırmak için derin nefes aldım ve tekrar gitti tüm olanlar... kalkıp odadan çıkma konusunda çok teşekkür ederim aslında pek olmasada bana güvenimi getirdin ( not: bu olan oalyalrım sadece toplasan 5 dakika almıştır... ben yatar yatmaz gevşemeye alıştığı için vücut çok rahat gevşeyebiliyorum ) senin verdiğin güven sayesinde astralın gerçekten kolay olduğuna inandım :) bu gece tekrar deniyeceğim teşekkürler
 
bol şanslar heyecan yok olan bıten hersey dogal seydir aslında anormal sandıkların senı heyecanlandırıyor tamamen doğal olduguna inan yeter.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) İyi şanslar.
 
astral seyahat en kolay sabah uykunuzu tam almadan uyandığınızda,yarı uykulu bir şekilde yapıldığında gerçekleşir,çıkış süreniz dakikalar hatta saniyeler alır...
 
Saniye - Dakika mı alır, nereden öğrendiniz bunları ? Yoksa kendiniz mi tespit ettiniz ? :)
 
Saniye - Dakika mı alır, nereden öğrendiniz bunları ? Yoksa kendiniz mi tespit ettiniz ? :)
denemediğim hiçbir şeyi yazmam,dakikalarımı aldı,4,5 saat uyu,uyan,yatakta uyuyakalmamak için azcık yüzünü yıka,iyice yıkama ki uykun açılmasın,sonra o yarı uykulu anında uzan tekrar yatağa sırtüstü,bak bakalım karnında nasıl bir his belirecek,bak bakalım o gözünü kapattığındaki karanlık nasıl beyaz hale dönücek=)
 
Ben astralden çıkmakta çok zorlanıyorum . Dış etmen kullanmadan çıkamıyorum . Bi tavsiye verebilirmisiniz ?
 
değişik teknik istiyorsanızda:kollarınızdan bacaklarınızdan gövdenizden sanki birileri sıkı sıkı tutuyor gibi düşünün.kalkmak istiyorsunuz kalkamıyorsunuz.sonra birden bıraktıklarını düşünün ve fırlama hissi yaşayın.

bunu daha önce duymamıştım extruder, yararlı bir paylaşım teşekkürler :)
 
Merhaba 1 haftadır yazılmıyordu sanırım ama bu konuya meraklıyım o yuzden bende paylasmak ıstedım.. daha oncede duymustum astralı arastırdım ve uygulamaya karar verdım.. gunduz vaktı rahatlatıcı bır muzikle beraber uzandım vee muzıgın rıtmıne gore kalp atıslarım hızlanıyordu ama kontrol altına alamyı basarmıstım anlımın ortasında byaz bır nokta gıttıkce buyuyyor ve sankı benı cekıyormusben oraya akıyormusum gıbıydı.. bedenımı hıssetmıyordum ıp teknıgını uygulamak ıstedım o yonde dusuncelerımı yogunlastırdım ama akım sırasında asırı bır bas donmesıı ve beraberınde mide bulantısı yasadım o yuzden bıakmak zorunda kaldım..
sanırım bıraz daha dayansaydım basaracaktımm.. bu deneyımı yasayanlarr lutfen yazabılırmı sızlerde bu tıp seylermı yasadınız yanı dogrumu bıraz aha dayansam cıkabılecekmıydım acaba??
bu arada uyandıgımda sıddetlı bır bas agrımda vardıı.. sanırım enerjı kaybından..
 
bende denemiştim böyle yattığım yerden birden böyle kalkıyormuş gibi düşünmeyi ama yapamadım yapsam mesela tekrar nasıl döneceğim bedenime ^^
 
benim gözümün önüne mor renginde girdap gelmişti sonra dikattim dağıldı bıraktım. beyaz yerine mor da olur mu? :)
 
Vücudunuzun hakimiyeti sizde olmalı, renklerden ziyade tek bir nokta olarak düşünebilmelisiniz. Gerisi, konsantrasyon ve sakin kalmakla gelecektir. Bir de uykuya dalmamaya gayret gösterin :)
 
Ben de denedim bugün.2-3 dk iyice kafamı dağıttım.Bedenimi rahatlattım.Her tarafım uyuştu iyice ve yavaş yavaş bir beyazlık görmeye başladım sonra hafif bir titreme geldi.Bedenimin üs kısmından birşey kalktığını hissettim.Tam o sırada aklıma çıkınca nasıl geri döneceksin ya birdaha geri dönemezsen tarzı bir düşünce geldi aslında başlarken korkmuyordum ve bedenimi düşündüğüm an geri dönebileceğimi de biliyordum.Ama nedense birden böyle birşeyi düşününce beni bir korku aldı ve tüm konsantrasyonumu kaybettim.Tekrar deneyeceğim akşama yine böyle birşey yaşarsam ne yapmalıyım sizce fikir verebilirmisiniz?
 
Geri
Üst