"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral mi baska boyut mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pesimistanbul

Banlı Kullanıcı
Merhaba arkadaslar
Gecen gun astral denemesi yaptim sırt ustu yattim hic bir sey dusunmeden bekledim 5 dk filn sonra birinin yanimda sag tarafimda nefes alip verdigini hissettim korkmadim astralde bazi sesler duyabiliyorsunuz deniyo du sonra sag tarafima dogru nasi dim ruhumu ceken bir sey hissettim sonra havada döndüğümü hissetmeye basladim gittikce hizlandim kalp atislarim cok hizlandi sonra gozlerimi actim uzerimde biri var sadece iki iri goz kimsin diye sordum annen dedi sonra yatakta doğruldum odanin kapisinin onunde bir kadin vardi yuzu belli olmuyordu hafif karanlik oda ise benim odadan biraz farkli görünüyordu sonra uyandim iste boyle simdi bu astral boyut mu yoksa bir varlik beni baska boyuta mi cekti sizce astral e cikanlar ?

Tamda Renan Seçkin in astral teknikler kitabını okuyordum,anladığım kadarıyla astrale çıkmışsın annen olmayan bir varlık tarafından çekilmişsin.Astarlde fiziki odan biraz farklı görünebilirmiş bazı olmayan eşyalar yada eksiklikler olabilirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri