"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral denerken görüntü alıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AhmetBZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AhmetBZ

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar dilerim,

Karantina günlerinde sık sık astral seyahat deniyorum ve astral seyahat denerken -daha tam olarak çıkmadığımı bildiğim halde- görüntü alıyorum.

Örnek verirsek; Geçen günlerde yine astral denerken birden bire etrafı görmeye başladım odamın kapısına bakıyordum ama hareket edemiyordum veya yataktan kalkamıyordum önümden 2 tane varlık geçti etrafa bakarken sıkıldım bende kalktım.

Tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Güzel paylaşım ??.

Varlık neye benziyordu kanka,
Astralde konuşabiliyor muydun ?

Güzel paylaşım ??.

Varlık neye benziyordu kanka,
Astralde konuşabiliyor muydun ?

Varlık bir ifritti büyük ihtimalle şeytanlara benziyordu bro, hayır hiç konuşmayı denemedim. Karabasan a bağlayacaksın sanırım ama öyle değildi dediğim gibi sıkıldım ve kalkıp biraz pc başında takıldım.

Bir yazı anımsadım doğruluğu ve yapısallığı tartışılır;
-Zihinsel kontrol ne kadar fazlaysa(meditasyon, yoga, farkındalık)
-Enerji ne kadar sağlanabiliyorsa oraya kadar ilerleyebilirsiniz, mesafeniz enerjiniz kadardır.

Bir yazı anımsadım doğruluğu ve yapısallığı tartışılır;
-Zihinsel kontrol ne kadar fazlaysa(meditasyon, yoga, farkındalık)
-Enerji ne kadar sağlanabiliyorsa oraya kadar ilerleyebilirsiniz, mesafeniz enerjiniz kadardır.

En son 2017 veya 2018 de meditasyon yapmışımdır ki bu aralar kendimi epey yorgun hissediyorum.

Geri