"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Asosyallik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SauroZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SauroZ

Kayıtlı Üye
Yeni üyeyim konuyu nereye aççağımı bilemedim
5senedir asosyal bir insan oldum
Her ne kadar sosyal birisi giibi olmak istesemde olmuyor cevremde 1-2 insan var
Bunun nedeni başka bişey olabilirmi ?
Kalabalıktayken kendimi cok halsiz hissediyorum
Sanki enerjim git gide azalıyor ve bu yüzden hep yalnız oluyorum yanlızken kendimi daha güçlü hissediyorum
ne yapmam gerek ?

Merhaba ilk önce forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. (:

Acaba 5 sene içinde hiç uzman birinden yardım aldınız mı sonuçta siz kendinizdeki problemi az çok biliyorsunuz ve kabullenmişsiniz geriye sadece tedavi süreci kalmış gibime geliyor..

Bilemiyorum ne kadar yardımcı olabildim Ben teşekkür ederim.

Once Tanriya dua et,onunla konus...bu etrafindaki insanlarin sein istediyin gibi olmamasiyla alakali ola bilirmi?
Tanriya dua et derken yani baska varliklarin zararlarindan da ola bilir...bilmiyorum....buyuk ihtimalle ikinci version olmali bence

Karanlık bir gecede çok uzaktan parlayan bir ışık bizlerin dikkatini nasıl çekiyorsa,beden etrafındaki enerjisi dışarı yansıyan bazı insanlar da tıpkı karanlıkta parlayan ışıklar gibi varlıkların dikkatini çekebilir.Sizin olayınız bende bu kanıyı uyandırdı.Yüksek ihtimalle etrafınızda belki sizin de zaman zaman farkına varacağınız şekilde çok sayıda varlık olmalı.Endişelenmeye gerek yok çünkü amaçları size zarar vermek değil.Onlar ışığınızdan beslenmeye size yakın olmaya geliyorlar.Bilhassa uyuduğunuz zaman yani kontrolünüzün en azaldığı zamanlar etrafınızı daha güçlü sarıyorlar.Dolayısıyle,enerjiniz azalıyor ve halsiz hissediyorsunuz.Bu yüzden belki sık hastalanıyor,bağışıklığınız da zayıflıyor olabilir.Şayet bu durumunuz kendinizi bildiniz bileli var ise onlar doğduğunuz andan itibaren sizinle.Yok eğer son yıllarda oldu ise,size büyü yapılarak yada benzer yolla musallat gönderilerek te olmuş olabilir.Anlamanın kesin yolu işin ehline bakım yaptırmak bunun sonucuna göre karar vermektir.Geçmiş olsun

Sosyal fobi sorunun olabilir.Psikologa gitmeyi düşündün mü? ya da asosyallikten kurtulmak için kendin bir şeyler yapmayı denedin mi? dışarı çık,hobi edin,kursa yazıl vs.Belki etrafındaki insanlardan da dolayıdır bu durum,yeni çevre edinmeye çalış.Bunun doğaüstü bir şey olduğunu sanmıyorum.

Sosyal fobi sorunun olabilir.Psikologa gitmeyi düşündün mü? ya da asosyallikten kurtulmak için kendin bir şeyler yapmayı denedin mi? dışarı çık,hobi edin,kursa yazıl vs.Belki etrafındaki insanlardan da dolayıdır bu durum,yeni çevre edinmeye çalış.Bunun doğaüstü bir şey olduğunu sanmıyorum.

Katılıyorum. Sosyal fobi başlangıcı da olabilir. Bir psikiyatriste görünün bence en kısa zamanda. O size yol gösterir

Kendinize olan özgüveninizi kaybettiğiniz için bu durumdasınız. Durum sadece psikolojik. Uzman yardımı almadan da bu durumu aşabilirsiniz. Önce kendinizi sevmeniz gerekir. Değişik kurslara katılabilirsiniz, spora gidebilirsiniz. Böylece azda olsa yavaş yavaş sosyalleşebilirsiniz. böyle devam ederse karamsar bir insan olarak kalır, hatta hasta bile olabilirsiniz. Şuan zaten içinizde negatifliği toplamış görünüyorsunuz. Bunu dağıtmak için meditasyon yapabilirsiniz. Bu sitede hazırlanmış çok güzel meditasyonlar var. Dinleyip rahatlayabilirsiniz ama size tavsiyem dışarı çıkın. Hobi kurslarına gidin, gezin, kütüphaneye gidin. Yaşıtlarınızın bol olduğu yerlere gidin. Onlarla iletişime geçin, sizi dışlayacaklarını düşünmeden. Kendinize önem verin. Cinsiyetinizi bilmiyorum ama bayansanız saç şeklinizi değiştirin mesela... Böylece asosyalliği alt edebilirsiniz. :)

Şuraya bir bakın:

http://www.gizlimabet.com/showthrea...temizleme-ve-enerjinizi-yükseltme-meditasyonu

Sevgi ile kalın.

Geri