Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birincisi konunuz yanlış yerde, ikincisi ilk mesajınızda isteğiniz açık ve net değil. Yardım istiyorsunuz ama tam olarak nasıl bir yardım bu? Yardım kısmını daha açık anlatmalısınız ki istediğinizi alabilin. Son mesajınıza bakarak bir çeşit dua aradığınızı görüyorum. Şuraya bakınız, aradığınız tarzda onlarca dua mevcut. Hangisi size daha uygun gelirse onu okuyabilirsiniz.
Konunuzu doğru yere taşıdım, telepati bölümüyle ilgisiz bir konu bu. Tam olarak ailesini mi ikna etmek istiyorsunuz? Sitemizdeki arama butonunu kullanmanız gerekmektedir konu açmadan önce. Tam da istediğiniz tarzda dualar ve kolaylaştırıcı tavsiyelerin olduğu yazaılar bulacaksınız.
Evet ailesinin ikna olmasını ve beni kabullenmelerini istiyorum. Bunun için hangi duayı okumam gerektiğini bilmiyorum. Yalnış yapmaktan da korkuyorum.. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar lütfen birisi bana bir dua söylesin. İnanınki ne okuyacağımı bilemiyorum..