moskov
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba... daha yeni siteye üye oldum ... kısaca bir şey anlatıp sizlerden yorm bekliyorum ben böyle şeylere çok inanıım ancak etrafımdakilere sormaya çekindim...2003 te birine hayran olmuştum..daha sonra 1 yıl kadar önce kendisiyle tanıştım o zaman sevgilisi vardı ve ben ona hayran olduğum halde dile getirememiştim..sona bulunduğumuz yerler değişince bende görüşüp ümitlenmemk adına kendimi çektim..geçenlerde arkadaşım evlendi ve iki ayakkabısının altınada ismimi yazdım ve bir tek benim ismimin silindiğini farkettim o sırada bana gelen bi haberde hayranı olduğum kişinin sevgilisinden ayrıldığını öğrendim ve onu aradım görüştük .. o akşam rüyamda iki kahve fincanını içmiş bir şekilde bana yolladı anlamına baktığımda zengin bir kişi ile evleneceksin diyor.. bu arada bu kişide zengin .. daha sonra o kadar çok onu düşünmeye başladım ki anlatamam yasin okuma ihtiyacı hissettiğim geçen günlerde yasinde bir dua buldum sevdiğin kişinin sana aşık olması için yapılıyormuş..ancak onun için cuma günü sela vakti gerekiyor..ben çalışıyorum ve bunu yapamıyorum..ben bu kadar rastlantınında boşa olduğunu sanmıyorum acaba benim yapabileceğim başka bir şeyler varmı bana yardımcı olurmusnuz ?