"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ask için okuma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan selenim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selenim

Banlı Kullanıcı
BİR KİMSEYİ KENDİNE AŞIK ETMEYİ DİLESE;
Cuma günü sela vaktinde kıbleye karşı tahret ve gusul abdestiyle iki yada
dört kere ŞERH İLE BERABER KUDURİYE VE KADEH DUALARINI okursa kimin niyetine
olursa o saat muhabbet elde eder...

* Bir beytin şerhi demek; o beytin günümüz türkçesine çevrimi, anlamının açıklanması, aruz veznini bulunması, sembollerinin açıklama içinde yer verilmesi demektir.
* Şerh, bir beyiti derinlemesine, çok yönlü, her mânâsıyla irdeleme anlamına gelir.

Bu tanımlara göre acaba duaların Türkçe mealleriyle beraber okunması demek istenmiş olabilir.
Syg.

Ben bunu yaptım ama önce iki rekat namazdan sonra yedi çevirgel okudum sonra da kudurıye ve kadeh dualarını okudum.Arkadaş yanlış anlamış :D Kitapta serh ıle beraber kudurıye ve kadeh duları yazar yani kudurıye ve kadeh dularının fazıletı yazar yanlış anlamış sanırım o kelimeye kafa yormayın:D

Ben de okudum işe yaramadı en eskı kuduriye olması gerekiyormuş okuduğunuz duayı yazar mısınız?

ben beyza 56 bu ücüncü yazim ama isi söylememmisim özür bütün sayfalariniz harika tessekürler

çevirgel, kuduriye ve de kadeh duaları nerede bulunabilir? ben bunların hiç birini duymadım yardımmm

Oooo hem de ne sonuc:D:D:D4 yıldır birlikteyiz:D:D ama şunu da söyleyeyim ben ne olursa olsun kara büyü dışında yani,bi kişide size karşı hiçbirşey yoksa ne yaparsanız yapın olacagına ınanmayanlardanım ...Saygılar..

Aynen katılıyorum. Eğer içinde hiç bir şey yoksa olmaz ancak belki kara büyülerle içinde hiç bir şey olmayan birini kendine aşık edebilir insan. Ama eğer içinde bir muhabbet varsa bu şekilde olur.

Merak ettim şimdi bu duayı söylenen vakitte okusam bu büyü olmuyor değil mi? Olmuyorsa eğer duayı yazarsanız sevinirim...

Merak ettim şimdi bu duayı söylenen vakitte okusam bu büyü olmuyor değil mi? Olmuyorsa eğer duayı yazarsanız sevinirim...

Elbetteki büyüdür.
Burası büyü sitesi, paylaşımlar büyü öğrenilmesine yöneliktir. Yapmanızı değil genel hatlarını öğrenmenizi tavsiye ediyoruz.
Birisinin özgür iradesini değiştirecek yani onun istemediği ama sizin yaptığınız bir şey ile değiştirmesini sağlayacak her şey büyüdür.

Geri