sonuc alabildinizmi bari akeldan
geçtiğimiz cuma günü biz okuduk allahın izniyle.inşallah dileğimiz kabul olacak
Dua'nın eskisi yenisi olur mu yahu?Ben de okudum işe yaramadı en eskı kuduriye olması gerekiyormuş okuduğunuz duayı yazar mısınız?
Duanın eskisi yenisi olmaz,önemli olan senin onu okurken sonucunu alacağına ne kadar inandığındır.Paylaşım için teşekkürler bu arada (=Ben de okudum işe yaramadı en eskı kuduriye olması gerekiyormuş okuduğunuz duayı yazar mısınız?
Sitemizde, Dualar ve okumalar bölümünde mevcut bulamazsanız link verelim.. Kendiniz arasanız daha dogru olur zira daha farklı metotlarda ögrenmiş olursunuz site içinde gezerken...çevirgel, kuduriye ve de kadeh duaları nerede bulunabilir? ben bunların hiç birini duymadım yardımmm
Oooo hem de ne sonuc4 yıldır birlikteyiz
ama şunu da söyleyeyim ben ne olursa olsun kara büyü dışında yani,bi kişide size karşı hiçbirşey yoksa ne yaparsanız yapın olacagına ınanmayanlardanım ...Saygılar..
Sitemizde, Dualar ve okumalar bölümünde mevcut bulamazsanız link verelim.. Kendiniz arasanız daha dogru olur zira daha farklı metotlarda ögrenmiş olursunuz site içinde gezerken...
Merak ettim şimdi bu duayı söylenen vakitte okusam bu büyü olmuyor değil mi? Olmuyorsa eğer duayı yazarsanız sevinirim...