"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

asiri urperme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuhila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuhila

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar size sormak istedigim bi konu bazen arkadaslarima kahve sonrasi oylesine fal bakarken icim urperiyor ve devam edemiyorum fazlaca korkuyorum oysaki yogunlasmiyorum bile boyle basit bi fal olayinda bu tarz asiri urpermelrin nedeni nedir

Ürperme kişinin titreşimdinde ani bir değişiklik olunca oluyor gözlemlediğim kadar,fal bakarken gördükleriniz sizde sıkıntı yaratıyor olabilir.

Fal bakarken veya baska bir parapisikolojk eylem yaparken koruma altinda olun.uzerinizde dua muska mi tasirsiniz newage yontemler mi tercih edersiniz bilemem.Ancak enerjinizi dagitmamak ve uyemizin de dedigi ani degisimlere magruz kalmamak icin bunu yapin.ve korumanizi sadece rehber varlik calismasi yapiyorsaniz kullanmayin,cunku o tarz calismalar icin daha basit sizi ve mekani kisa sureli guvende tutacak seyler tercih edilir.

Ya arkadaş şu siteye üye olan ve takip eden bir insanın tutupta ürperiyorum,korkuyorum,tırsıyorum,geceleri tedirginim vb. şeklinde konu açması kadar tezat bir durum var mıdır acaba? Belli ki etkileniyorsun işte bu mevzulardan belliki doğaüstü varlıkları,olayları kaldıracak kadar güçlü bir bünyen yok.Korkuyorsanız bu tür konuları düşünmeyin,okumayın bu tarz sitelere girmeyin,farklı şeylerle ilgilenin ( en basiti film izlemek,kitap okumak) görün bakın nasıl geçiyor o ürperme ve korkular : )

Not: Sözüm sadece konuyu açan arakdaşıma değil forumda sürekli korkup ürperdim şeklinde konu açanlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri