Aşık Etme Majisi

Aşık Etme Majisi
7 adet karabiber ve 7 adet beyaz günlük alınır. Bunların üzerine aşağıdaki dua 41 kez okunur. Her okumadan önce niyet edilir. Bu işlem bittikten sonra gece biber ve günlüklerin ateşte yakılması gerekiyor. Ben yakma işlemini uzatmanın ve o sırada istenen kişiye yoğunlaşarak "o da benim için böyle yansın vb" diye niyet etmenin işlemi daha sağlamlaştıracağına inanıyorum.

Bu işlem 3, 7, veya 11 gece yinelenecektir.

Duası: "Erahini Erahini Feraherin Heriyyen Şehriyen ya Mahadenu ev Behtemki Şemon Veyhengi Ezderihon ve Esahiyon ve Emlihon ve Adırıyon ve Melihon ve Ğaferihon ve Misteriyon ve Elimon ve Kalimon ve İnadigün ve Mafidon ve Haşimiyon ve Malidon Şemion ve Miligon Hat, Hat, Af, Af, Şal, Şal, Elinage Elinage."

bişey sormak istiyorum.yukardaki dua yı okuduğumuzda yanımıza ruhani varlıklar gelebilirmi. hani gelmese iyi olur.estetiğe param yok çünkü.çarptıklarında nasıl düzelecem arkadaşlar

Günlük işlemler yapılırken yakılan bir ot. bakır yada buhurun içinde yakılır. Tütsü gibi düşünün.Tropik bölgelerde yetişen sığala ağacından elde edilen reçinedir.

gunluk agacı mugla taraflarında bulunan bir bitkidir. aktara sorarsan o ne oldugunu bilir.
1-7 tane karabiber 7 tane aktarın sana verdigi gunlugu biraraya koyarsın.
2- hepsine hepsi birarada iken 41 tane verilen duayı hepsinin uzerine okursun.
3- bu islemi ister 3 ister 7 istersen de 11 gece uygulayacaksın .sayı onemli ucunden birini secersin. 3, 7 ya da 11 . 1-2-3 ne kadar istersem degil sayıların gucu var sonucta.
4- ruhaniden kastın ne? eger anladıgımsa evet gelebilirler ama zaten hertaraftalar .sen yeni enerjiye kapı acıyorsun sonucta sana asık olması icin o kisiye enerji gonderiyorsun.
dua ile de cagırıyorsun..

ruhaniden kastın ne? eger anladıgımsa evet gelebilirler ama zaten hertaraftalar .sen yeni enerjiye kapı acıyorsun sonucta sana asık olması icin o kisiye enerji gonderiyorsun.
dua ile de cagırıyorsun..
Nasil yani her taraftalar? Hic sanmiyorum.

ben bu uygulamayı denemek istiyorum.evde ufak çocuğum var.bi sorun yaratırmı çocuğa.beni bilgilendirirseniz.şimdiden teşekkürler

eğer büyülerle ilgili genel anlamda çalışmalarınız yoksa yapmayın acacağınız kapıdan neyin gelebileceğini kontrol edemeyebilirisniz geldikten sonra temizleyemeyebilirisniz. çocuktan önce size zararı dokunabilir.

urum arkadaşım teşekkürler bilgi için.ben çok önceleri bu gibi şeylerle uğraşıyodum faydasınıda gördüğüm oldu.fakat 10 yıldır hiçbişey yapmıyorum.ama şuan yapmam gerek eşim bizi terk etti.evdede bazı şeyler buldum.kapımada yağgibi bişey sürülmüş.heralde domuz yağı diye düşünüyorum.peki benim ypabileceğim bi tarif varsa yazarmısın.inan çok ihtiyacım vr.şimdiden teşekkürler

önce tabiki onları iptal edeceksiniz büyüden ve nazardan korunma var sitemizde onları bir inceleyin
daha önce çalışmalar yapmışsanız sitemizdeki bir çok şeyi kullanabilirsiniz yeterli bilgi mevcut

pek anlamam fakat tecrübe gerektiren bir uygulamaya benziyor fazla anlamayanlara zarar verebilir yapmadan önce iyice araştırmak lazım yada hiç yapmamak..

bu karabiber ve günlükler her gece mi yakılıyo.yani ilk gece dualrı okuyoruz yakıyoruz.daha sonraki gece bi başka yedi karabiber ve günlük mü yakılıyo...yoksa her gece okunup bittikten sonra 7 karabiber ve günlük bi kez mi yakılıo.

Mahadenu ev Behtemki nin arası ev yerine ve olmayacak mı? Bu arada kullanılan kelimeler Esma-ül Hüsna'nın ibraniceleri...

urum inceledigim bazi yerlerde artik bu büyülerin geçmişte kaldiği ve tutulmadiği hakkinda bazi yazilar söylentiler var ve bunu meraken soruyorum varmi bunlarin bir gerçekliği urum ilgilenirseniz sevinirim.

günlük muğla çevresinde yetişen günlük ağacının reçinesinden elde edilir beyaz günlük derseniz aktara sorun o bilir :)

slm. ben de bu buyuyu yapmayı dusunuyorum ama bır sey olur mu bılmıyorum bır de suan hastayım yanı adet goruyorum bu sekılde yapsam bır sey olur mu? cunku fazla vaktım yok yapacagım arkadasım yurtdısına gıdıyor. gıtmeden yapmak ıstıyorum bır de bu buyu yapılınca eve ruhanı seyler mı gelıyor zarar verırler mı cevaplarsanız sevınırım

Geri