"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arthur edward waite kara büyü kitabı (ingilizce)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan godofwar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Annem her zaman derdi; her işi bil ama yapma.. Bu da ona döndü galiba =)) En azından bilgi sahibi olmakta yarar var.. :)

ingilizce olması kötü işte çeviri yapıyorum ama bazı kelimeler birden fazla anlamtaşıyo doğru kelimeyi bulamıyorum

Tamam arkadaş bil bişey diyemem ama ben bilsem olur ya insanlık hali birine acayip sinirlenince ayağını kaydırırım sonra da pişman olurdumm. Buna sebebiyet vermemek için öyle dedim :)

Tamam arkadaş bil bişey diyemem ama ben bilsem olur ya insanlık hali birine acayip sinirlenince ayağını kaydırırım sonra da pişman olurdumm. Buna sebebiyet vermemek için öyle dedim :)

İnsan kendine sahip olmalı her zaman. Bu bile bir sınavdır. Öfke sizi değil siz öfkeyi kontrol etmelisiniz. :)

Türkçe tarifi verilmiş büyüleri çok iyi yaptım da bir de ingilizcesi kaldı :D Ama şimdi merak etmedim de değil, etkileyici bir başlık. İnsanı kendine çekiyor. Teşekkürler.

Geri