"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkası yarın rüya görme

nikılıs

Kayıtlı Üye
Bazen bir rüyanın devamını uykudan uyanıp tekrar uyuduktan sonra,veya bir sonraki gece gördüğünüz oldu mu? Ben defalarca kez bu deneyimi yaşadım.Bu durumun bir adı var mıdır?

Bana da oldu. Oluyordu daha doğrusu.
En net hatırladığım; rüyamda sözde bir sevgilim var, bu adamla buluștuktan sonra polis bana ulaşıyor ve diyor ki; "sizin sevgiliniz tecavüzcü bir seri katil, onu yakalamamız için bize yardım edin". Polislere yardım ediyorum ve adam yakalanıyor ama o yakalanma 3-4 gün sürmüştü.
Bu tür rüyaları ergenliğimde çok görüyordum, şimdi görüyorsam bile hatırlamıyorum çünkü senelerden beri rüyalarımı daha iyi hatırlamak için günlük tutacağım diyorum, defter kalem yatağımın bașında olmasına rağmen yapmıyorum. Bendeki tembellik, üşengeçlik değil bambaşka bir şey.

Sanki 2-3 farklı rüya platformum varmış gibi art arda olmasa da o platformlarda farklı zamanlarda rüyalar görebiliyorum. Oralardaki sokakları falan biliyorum hep. Tamamlanamayan uğraşlar içerisinde oluyorum bu rüyalarda. Bazen bu rüyaları unutuyorum. Gerçek hayatta yaşadığım benzeri bir olay ile tekrar hatırlıyorum. Birkaç saniyeliğine derinlere dalıp düzeliyorum. Rüyalar bilinçaltının bir çeşit yansıması olduğundan zor şeyler olmadığını düşünüyorum.

Geri