Olabilir fazla gülebilirsiniz. Her arkadaş çevresi ağırbaşlı insanlardan oluşacak diye bir kaide yok. Herhangi bir sorundan ziyade size uygun arkadaşa denk gelememişsiniz. Kendinizi belirli bir kalıba sokmaya çalışmayın. Kendiniz gibi olun. Arkadaş bulabilmem için ağırbaşlı olmalıyım? Az gülmeliyim? Yoksa arkadaşım olmaz. Gibi negatif kalıpları silin aklınızdan. Gerekirse olumlama yapın. Kişisel gelişim kitabı okumak her zaman faydalıdır. Kendinizi arkadaş ortamında izlemeyi hiç düşündünüz mü? Neler yaptığınızı bir başkasının gözünden izlediniz mi? Bir başkasının ne söylediğinden ve sizin kendinizi yorumlamanızdan çok kendinizi bir başkasıymış gibi izleyin.(Arkadaş ortamına uyuyor muyum? Onlar konuştuğunda dinliyor muyum? Konu ile alakalı nasıl konuşuyorum? Hareketlerim tüm insanlara göre gerçekten acayip mi? vs.) Kendinize karşı dürüst olun. Belki bir hatanız vardır. İlla ki hatanız vardır demiyorum ama yinede bunu yapmanızda fayda var. Umarım söylediklerim işinize yarar.
kişiselgelişim kitapları okumaya başladım biraz biraz teşekkürler bilgiler için ama insanlarağırbaşlıları daha çok seviyo diye düşünüyorum