bazen tepki vermemek ve tepkisizlik iyi değildir ve bi şeyleri gidermek değildir;
öfke bazen bi savunma biçimidir, tepki verme biçimidir ve sebepsiz doğmaz, Tabi ki kendini kaybetmiş bi öfkeden söz etmiyoruz burda;
ille aileye değil, genel olarak yorumluyorum;
Örneğin baskıcı yoran bi tutuma karşı pozitif öfke ve olumlu yüksek ses tonu ve karşı koyma bilinci (benim iradem benim karışma anlamında ama bunun yerine yumuşatılmış ifadeler tabi) yerinde olabilir; Yani bi karşı koyma bilinci ve iradesi ve direnç üretilmedir bazen; Özellikle de size yönelmiş bi olumsuzluk, baskı vb. varsa; İlle öfke olmayabilri tabi ama pozitif direnç diyelim buna ve iradeyi koruma bilinci diyelim ya da;
Tüm bunlar yoksa kendinizde aramalısınız ve belki yine de kendinizde de aramalısınız da;
Bi yargılama ve hoşuntsuzluk üzerien konulursak örneğin; Eğer yargılayan sizseniz örneğin bununla yüzleşmeli ya da bunun üzerine düşünmelisiniz belki;
Ben tabi bilmiyorum durumu ve keseri daha çok size yonttum burda ya da genel olarak yorumladım,
Tabi burada ailenizin düşüncelerini ve iniyetini bilmiyoruz ama dedik ya aileler işte; sizin iyiliğinizi isterler belki ama kendi istedikleri/bildikleri gibi isterler ve yargılarlar da bazen, dönüştürmek isterler sizi, gibi düşündük ama bilmiyoruz yine de;
Ve şurdan yola çıktık; kendi hayatımıza da bakarak
genel olarak huzursuz ya da öfkeli hissediyorsanız kendinizi duygularınız özgürce ifade edemiyorsunuz belki, özgür ve mutlu hissetmiyorsunuz, yargılanıyorsunuz ya da benzeri olmalı mı acaba? ama bilmiyoruz yine de;