"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar Site Görselleri Gözümü Çok Yoruyor...

Merhaba.Ben bu konudan muzdarip degilim.Lakin nacizane bir fikrim var.Mesela dun cavep yazdigim konuyu bugun rahatca bulamiyorum.Yada dun hangi konulara cevap yazdigimi felan hatirlamiyorum.Buna cozum olarak : " en son mesajlariniz" gibi bir yer olsa ve ona tiklayarak mesajlarimizi,konularimizi takip edebilsek cok guzel olur.
Ayni sey actigimiz konulardada gecerli.
Cok tesekkurler simdiden.

Bunun yani sira ; temadan , sayfadan memnunum . Baska bir sorun yok.
Tesekkurler...

Merhaba.Ben bu konudan muzdarip degilim.Lakin nacizane bir fikrim var.Mesela dun cavep yazdigim konuyu bugun rahatca bulamiyorum.Yada dun hangi konulara cevap yazdigimi felan hatirlamiyorum.Buna cozum olarak : " en son mesajlariniz" gibi bir yer olsa ve ona tiklayarak mesajlarimizi,konularimizi takip edebilsek cok guzel olur.
Ayni sey actigimiz konulardada gecerli.
Cok tesekkurler simdiden.

Bunun yani sira ; temadan , sayfadan memnunum . Baska bir sorun yok.
Tesekkurler...

Zaten kendi profilinize baktığınız zaman tüm mesajlarınızı görebiliyorsunuz en son mesajdan başlamak üzere. Ayrıca profil ayarlarından abone olunan konuları seçerseniz tüm o konuya ait yazılacak her mesajın mail adresine gelmesini sağlayabilirsiniz.

Bana kalırsa forumun özellikleri ve tema gayet güzel.Bir çok forumun temasından daha kullanışlı özellikleri ve renk bakımından uyumlu...

Bence de yanıp sönmesi ve sitenin tasarımı çok iyi.Daha anlaşılır oluyor.Belki gözü yoran zemin renginin koyu olmasıdır, ama o da sitenin içeriğine uygun.

Son duruma göre 6 üye çeşitli sebeplerle beğenmemiş, 11 üye beğenmiş. Anket sonucuna göre de 5 beğenmemiş, 8 beğenmiş, 1 kişi idare eder demiş. Bu sonuçlardan yola çıkarak bu konunun bir aciliyeti olmadığını görüyorum ve boş bir zamanda ilgilenilecek bir konu olarak ayırıyorum. Fırsat olduğu zaman, siteye alternatifler konulacaktır. İlgi ve katılım için teşekkürler.
GMPP Yönetim

Bence de tema gayet güzel.
Arka fon eğer simsiyah olsaydı; işte o zaman göz yorardı.
Veya aksine açık renkler de fazla parlaklıktan gene göz yorar.

Oh!Cok sukur cozdum olayi :)
Tesekkurler.Artik gonderdigim mesajlari ve konularimi daha kolay takip edebilecegim.
Iyi forumlar...

Geri