Kusura bakmayın sırf siz kahverenginden nefret ediyorsunuz diye bu kadar uğraşı çöpe atılamaz. Farklı tema fikriniz için de zaten farklı tema uygun olunca konulacak ama mavi mi olur, yeşilmi olur, fildişi mi olur orasını bilmiyorum şimdilik.Yeri gelmişken söyleyeyim.. site tasarımını (lütfen kimse kusura bakmasın) biraz karanlık buluyorum. Ben mavi ya da yeşil rengi seven ; kahverengiden nefret eden biriyim. Acaba alternatif template konamaz mı?
şimdiden teşekkürler
Evet zaten aydınlanması için kod konuldu.Arkadaşlar forumda gezerken gözlerim baya yoruluyo yazıların üstüne gelince aydınlanması fln sizde de böyle bişey oluyormu?
Kusura bakmayın sırf siz kahverenginden nefret ediyorsunuz diye bu kadar uğraşı çöpe atılamaz. Farklı tema fikriniz için de zaten farklı tema uygun olunca konulacak ama mavi mi olur, yeşilmi olur, fildişi mi olur orasını bilmiyorum şimdilik.
Evet zaten aydınlanması için kod konuldu.Yalnız ilk defa biri gözümü yoruyor diye şikayet etti. Eğer bu konuda herkes rahatsız ise kapatılır bu aydınlanma. Bir bakalım anketin sonucuna göre değerlendirelim.
Bence sitenin tasarımı ve renkleri gayet hoş konsepte uygun. Benim tek rahatsızlığım yazıların tipi çok okunaklı değil ve üzerine gelince aydınlanması gerçekten göz yorgunluğu oluşturuyor. O etkiyi kaldırsanız daha hoş olacağını düşünüyorum belki de yazı fontu standarttır şuanda bana öyle geliyordur.
İyi çalışmalar.
Aslında biz de beğenerek koymuştuk. Şimdi beğenenler de yazarsa ve çoğunlukta olursa kaldırmayız. Yani çoğunluğa göre karar vermemiz gerekiyor.Yanıp sönmeler benim özellikle hoşuma gidiyordu. Buraya da istekler yazılıyor sadece. Yanıp sönmeleri beğendiğini ifade eden tek kişi olarak alınan karara saygı duymak zorundayım...