selam arkadaşlar,
sevdiğim adamla evlenmek için yardım edebileceğiniz büyü yada tılsım varmı. zaman zaman adım atıyor fakat evlilikten korkuyor.
Merhaba,
Konunuza iki farklı açıdan yazmadan geçemedim, ihşllah yanlış anlamazsınız ve biraz olsun fikirlerinizi netleştirmenize katkı sağlarım. Şunu da belirtmek isterim ki Allah gönlünüze göre versin, kendinizi üzmeyin hiç boşuna, değmiyor...
1. Eski eşimle bana büyü yapılarak evlenmiştim. Sonuç: 1 sene bile sürmedi! Tüm dengem altüst oldu, işyerim ve aynı zamanda eğitim aldığım yerde her işim tersine döndü, yaşama sevincim kayboldu, resmen beni ben olmakta çıkarmıştım. Silkinip kendime gelmem kolay olmadı.
Evimde eşyaların arasına gizlenmiş bir sürü muska...vs varmış ( çok sonradan öğrendim tabii) ve ben o evdeyken hep söylerdim eski eşime "bu evde garip bir şey var, birşey sanki devamlı beni izliyor, hep yanımda" diye tabii kaale almaz, hatta işi dalgaya vururdu... Büyüyü düzenli olarak yinelemesine rağmen ben Allah'a şükür o evden 7. ayda deyim yerindeyse, kaçmayı başardım! Yaptıklarını ise seneler sonra tesadüf eseri öğrendim! Bu olay 6 yıl önce olmuştu, hala tam olarak hayatımı düzene koyamadım!
Bu yazdıklarım, büyü yapılmış birinin bakış açısından bakmanızı sağlamak içindi, bilirim insan sevince objektif yaklaşamaz. Şuan ne hissediyorum diye sorarsanız o zat ve ailesi için; hiç bir şey! Sadece acıyorum ve Allah ıslah etsin diyorum. Hem bu dünyasını hem ahiret hayatını (müslümanım) yaktı, hiçççç değmeyecek bir şey için

çok zayıf ve aciz biri, inanın böyle insanlar için yapılacak hiç bir şey yok, hep kaybetmeye mahkumlar...
2. Bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum, yaşınızı bilmiyorum ama ben 30'lu yaşlarımdayım ve size birebir tecrübelerime dayanarak yazabileceğim tek bir şey var erkekler hususunda, umursamayın

benzer bir şeyi 1.5 sene önce yaşadım, ehh hem deneyim hem yaş itibari ile tak etti canıma ve ayrıldım, 1 ay önce, başka biri ile olduğumu bildiği halde evlilik teklifi ile geldi! Sözde beni çok sevmiş ve unutamıyormuş! şunu anladım ki gerçekten seven erkek, korkmaz! Sevdiği kadını yanına alır... Kabullenmesi zor ama erkeklerin sevgi anlayışı bizler gibi değil... Nacizane tavsiyem, bu şahsı bir an önce, kararlılıkla hayatınızdan çıkarmanız. Yolunuzda kararlılıkla ilerlemenizdir. Siz mutlu bir şekilde hayatınıza devam ettikçe, kimbilir ne güzel süprizler karşınıza çıkacaktır