"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşlar bir sorum ve sorunum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stark1776

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar,

Annem ve babam sürekli tartışıyor. Temmuz ayının sonlarından beri de konuşmuyorlar. Evde sürekli bir negatif enerji vs. var. Ben de sürekli depresyondayım, stresliyim. Saçlarım dökülüyor, başım ağrıyor -arkası, beyinciğin üst tarafı- kısacası mutsuzum. Ölmek istiyorum kısaca. Sizce aileme büyü mü yapıldı? Yoksa -bir yerde okumuştum aile içi geçimsizlik olursa cinler musallat oluyormuş- musallat mı oldular?

Saçlarım benimde çok dökülüyor üstelik bir bayan olarak,stressden olabilir . Cin olayını bilemiyorum fakat benimde bu tip aile sorunlarım var beslenmene dikkat et ve pek kafana takma derim. Gerçi zor bi durum biliyorum

sigara kullanıyormusun ...

birde inan strestten....çok taıyorsun ...bende aynı şeyleri yaşadım

Saçlarım benimde çok dökülüyor üstelik bir bayan olarak,stressden olabilir . Cin olayını bilemiyorum fakat benimde bu tip aile sorunlarım var beslenmene dikkat et ve pek kafana takma derim. Gerçi zor bi durum biliyorum

Fazlasıyla zor evet..

sigara kullanıyormusun ...

birde inan strestten....çok taıyorsun ...bende aynı şeyleri yaşadım

Kullanmıyorum hayır, nargile içiyorum, sigara sayılırsa eğer evet

dün ben de hocaya gittim rahmani bir cin musallat olmuş taa küçüklükten.üzerine işemiş olabilirsin dedi. bir muska yazdı bu gece ilk defa erkenden kalktim. hep sinir stres yaptı ailede ve ben de .kan bağı olan herkesi etkiliyormuş

Bence her olan olayi varliklara bağlamak saçmaa ama tabiki en dogerusunu sen bilirsin saç konusunda onerim çamterebentin yağidir şampuana karistirip kullaniyorsun dokulme azaliyor ve hizli saç uzatiyor. Aktarlarda bulabuilirsin cüzi rakama

Ciddi bir etkenden şüpheleniyorsanız ehil birilerine bakım yaptırabilirsiniz. Yalnız sadece anlaşmazlıklar, yaşanmışlıklar birikiyorsa, evdeki ilk evvel negatif enerjiyi azaltmalısınız. Mümkünse ada çayı tütsüsüyle tüm evi kimse olmadığı zamanda köşe bucak tütsüleyin, sonrasında havalandırın. Yine kaya tuzu ve sirkeyle köşe bucak silin ki negatifin toplandığı hareketsiz alanlar dahi temizlensin. Sonrasında yapabilirlerse, aile sakinleri yine kaya tuzu ve sirkeyle yıkanabilir. Bu işlemleri yaparken niyet edip enerjilerin yenilendiğini, tazelendiğini ve pozitife dönüştüğünü düşünün.

Aileniz için tartışma anlarından evvel keyifli filmler açabilir, ailece ortak bir şeyler yapıp bir oyun, bir keyifli sohbet gibi, daha ortalıkta negatif fikirler hatırlatılmadan odak değiştirebilirsiniz. Birbirleriyle konuşmasalar dahi diğer aile bireyleri olabildiğince pozitif olursa enerji bulaşıcıdır, sizlerden onların enerjisine de sirayet edebilir. Bir çok ilişki zaman içinde yıpranmış olabilir, taraflarla konuşup birbirlerine daha ılımlı olması sağlanabilir. Siz olmasanız bile belki büyük yakınlarınız. Belki bunların olması size bu dönem zor görünebilir, ancak ufacık olumlu bir gelişme bile daha farklı seyirler yaratabilir. Evde eskimiş kullanılmayacak eşya ve giysileri atmak, eşyaların yerini değiştirmek ve hatta azaltmak gibi ufak değişimler yapılabilir. Siz de her gün olumlama tarzı şeyler okuyabilirsiniz. Pozitif aile halini imajine edip, yaşanmış gibi teşekkür edip çekim yapabilirsiniz. Konunun direk muhatabı siz değilsiniz, ancak sizdeki ve bakış açınızdaki küçük değişimler bile fark yaratabilir yeter ki inanın.

Sevgiyle...

Biliyorum çok zor ama kafanızı takmayın.En azından deneyin.Çünkü ortada sizi ilgilendiren bir durum yok.Benim sorunum değil diye düşünün.Ama negatif enerjinin de kişi olumsuz etkilediği bir gerçek.Neşelenmeye mutlu olmaya çalışın.Hiçbir şeyin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin.

Ciddi bir etkenden şüpheleniyorsanız ehil birilerine bakım yaptırabilirsiniz. Yalnız sadece anlaşmazlıklar, yaşanmışlıklar birikiyorsa, evdeki ilk evvel negatif enerjiyi azaltmalısınız. Mümkünse ada çayı tütsüsüyle tüm evi kimse olmadığı zamanda köşe bucak tütsüleyin, sonrasında havalandırın. Yine kaya tuzu ve sirkeyle köşe bucak silin ki negatifin toplandığı hareketsiz alanlar dahi temizlensin. Sonrasında yapabilirlerse, aile sakinleri yine kaya tuzu ve sirkeyle yıkanabilir. Bu işlemleri yaparken niyet edip enerjilerin yenilendiğini, tazelendiğini ve pozitife dönüştüğünü düşünün.

Aileniz için tartışma anlarından evvel keyifli filmler açabilir, ailece ortak bir şeyler yapıp bir oyun, bir keyifli sohbet gibi, daha ortalıkta negatif fikirler hatırlatılmadan odak değiştirebilirsiniz. Birbirleriyle konuşmasalar dahi diğer aile bireyleri olabildiğince pozitif olursa enerji bulaşıcıdır, sizlerden onların enerjisine de sirayet edebilir. Bir çok ilişki zaman içinde yıpranmış olabilir, taraflarla konuşup birbirlerine daha ılımlı olması sağlanabilir. Siz olmasanız bile belki büyük yakınlarınız. Belki bunların olması size bu dönem zor görünebilir, ancak ufacık olumlu bir gelişme bile daha farklı seyirler yaratabilir. Evde eskimiş kullanılmayacak eşya ve giysileri atmak, eşyaların yerini değiştirmek ve hatta azaltmak gibi ufak değişimler yapılabilir. Siz de her gün olumlama tarzı şeyler okuyabilirsiniz. Pozitif aile halini imajine edip, yaşanmış gibi teşekkür edip çekim yapabilirsiniz. Konunun direk muhatabı siz değilsiniz, ancak sizdeki ve bakış açınızdaki küçük değişimler bile fark yaratabilir yeter ki inanın.

Sevgiyle...

Babam akşam 8 sabah 20:00 arasında otelde resepsiyonda duruyor. Sabah gelince de uyuyor 16:00 civarına kadar, uyanınca da evden dışarıya çıkıyor. 2 aydır birbirleriyle konuşmuyorlar

Sizinle aynı hayatı yaşamıyoruz ama inanın her insanın hayatında bir ya da bir kaç düzenlenmesi gereken durum vardır ve sürekli de olacaktır. Özellikle aile içi geçimsizlik, bir çok şeyden daha fazla yorar insanı çünkü dışarı yaşantısında yaşanan sorunları kapılar kapanınca dışarıda bırakabilir kişi ama sığınağı olan yer mutlak pozitif olmalı, yoksa her türlü hastalık, sıkıntı ve hatta negatif yükünüzden dolayı diğer yaşam alanlarınıza bile olumsuzluklar yansır.

Size dışarıdan farazi yazıyormuşuz gibi gelmesin, bahsettiğim bir çok şeyin ve hatta sizin zihninizdeki olumlu değişimlerin bile faydası vardır. Tüm evren enerjiden oluşur ve birbirine iyi gelmeyen enerjiler, çevreye de aynı negatifi yayar. Babanızın farklı çalışma saatleri onda stres yaratıyor olabilir. Sizin yapabileceğiniz şeyler her zaman vardır yine de. İlk etapta direk annenizle babanızı birlikte harika hissettirmeyebilirsiniz ancak tek tek başlayın. Eminim siz de etkilenmişsinizdir ama daha genç enerji ve daha az yaşanmışlık yükü sizdeki bunu kullanın. Örneğin bahsettiğim gibi olumlamalar yapın. Ailenizi istediğiniz gibi hayal edin ve olmuşcasına şükredin. İnancınıza göre duaları ekleyebilirsiniz. İçinizdeki güce inanın. Örneğin günde yarım saat bile görseniz babanızla siz fazladan pozitif ilişki kurun, bir komedi filmi izlemek, bir karikatürü göstermek, mizacına göre sevebileceği her hangi bir konuda sohbet etmek gibi. Anenize de ayırabildiğiniz zamanlarda, onun sevebileceği şeylerle onunla daha fazla irtibat kurun, birlikte bir şeyler yapın, hoşlanacağı gibi davranın. Zamanla sizden kaynaklı bile daha iyi hissetseler, birbirlerine de tahammüleri artabilir. Bununla birlikte verdiğim önerileri yaparsanız, evdeki birikmiş negatif enerji gittiğinden, o evde daha keyifli olacaklardır. Bu işlemleri yaparken, ister maji, ister nazar, ister negatif ne olursa olsun, onları kabul etmediğinizi net bir şekilde söyleyin, bunu evrene duyurun. Önce deneyin, sonra duruma göre özelden ya da genelden durumu bildirebilirsiniz, elimizden geldiğince gidişata bakarız. Kuantum konularına da ilgi duyuyorsanız bakabilirsiniz, aynı zamanda evrensel enerjiler ve olumlamalara da. Sayısız çözüm yolu var, siz sadece imkansız gözüyle görmeyin kafi.

Sevgiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri