"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

arkadaşlar acil yardım!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zuzu87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zuzu87

Kayıtlı Üye
evden kaçanı geriye getirmek için neler yapmamız lazım.ve üstelik bu kişinin bitane bebeğide var.Lütfen yardım edin arkadaslar :( :(

Syn.Mabe doğru dedi gideni geri getirme majileri forumda mevcut.Tamam durumunuz acil olabilir ama araştırmadan konu açmak size bir fayda sağlamaz. :)

Bencede ilk önce yapmanız sakin düşünmek olmalı ne kadar soğukkanlı davranırsan o kadar iyi olur ve sitedeki maji yöntemlerinden sana uun olanları uygula umarım işe yarar :)

-Işığınız Konuşsun

Hadi oturup zuzu87'yi taşa tutalım...:) Tamam birimiz uyarmış ama tekrarlamaya ve üyeyi rencide etmeye gerek görmüyorum. Eski bir üye fakat 8 mesajıyla zaten siteyle pek haşır neşir olmadığı apaçık.. Belki nasıl arayacağını, hangi kelimeleri kullanacağını bile bilmiyordur. Konu kirliliğine yönetim zaten müdahale edecektir, gözlerinden kaçar endişesi taşıyorsanız "şikayet et" butonunu kullanabilirsiniz.

Sevgili zuzu87; aşağıdaki linkteki işlem işinizi görür mü bilmem ama umarım sıkıntınızdan kurtulursunuz:
http://www.gizlimabet.com/threads/7...majikal-çalışma?highlight=gideni+geri+getirme

evden kaçanı geriye getirmek için neler yapmamız lazım.ve üstelik bu kişinin bitane bebeğide var.Lütfen yardım edin arkadaslar :( :(
Böyle yardım istenmez.Önce probleminizi tanımlayın.Bu kişini gideceği yerlere baktınız mı?Olay ne zaman oldu.Kaç yere haber saldınız?Eğer bu işlemleri yaptıktan sonra hala bulamadıysanız majilere baş vurabilirsiniz.Majiyi de anlayan birine yaptırırsanız daha çabuk sonuç alırsınız kanımca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri