"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadasimla bir arayagelince .negatif enerji oluyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan KILICBEY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KILICBEY

Kayıtlı Üye
oncelikle merhaba ben lise sinif ogrcisiyim okulda bir arkadasimvar ne zaman onun yanina bulunsam ders calisma istegim azaliyor işin tuaf tarafi arkadasimin o sira ders calisma istegi yokken benim istegim yok oluyor o ders calisma istegi artiyor ne yapmaliyim Üniversite.hazirlaniyorum yardim edinn

Tesekkurler. -KLCBEY

Hergün üzerinizde kaya tuzu eğer bulamiyorsaniz sofra tuzu tuzu bulundurun,1 çay kaşığı kadar ancak eve gelince tuzu lavaboya dökün ertesi gün kullanmayın yenisi alın
Tuz negatif enerjilere ve nazara karşı oldukca etkili bir koruyucudur

Ametist taşı'da kullanabilirsiniz temizligini ve programlamasını yaparak oldukca etkilidir

Ametist tasli yüzük olurmu var bnde birde burçla bi baglantisi varmış bunun onunda benimde burcumuz ayni

Evet olur temizliğini, ve enerji yükleme ve programlama yaptıktan sonra kulllanabilirsiniz, temizlik ve enerji yükleme ile ilgili paylaşım forumda mevcut

Teşekkür ederim de cepten girdiğim icin enerji yükleme ile alakali paylaşimlari göremiyorum Link atar mısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri