"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşımın yaşadıkları ve büyü ile ilgisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xgenion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xgenion

Kayıtlı Üye
Merhaba mabet sakinleri.
Son zamanlarda arkadaşımın ve ailesinin başına sürekli olay geliyor. Kendisini çok yakından tanıyorum ve kimseyle sorunları olmayan kendi halinde bir ailesi var. Ama olmayacak sorunlar, olaylar başlarından eksik olmuyor. Arkadaşım internete sürekli giremediğinden konuyu ben açtım.
Arkadaşımın dedesinin yiğeni olaylar çığrından çıkınca Nevşehir'de bir medyuma gidiyor. Medyum aileye büyü yapıldığını ve köydeki evin bahçesinde iki farklı yerde gömülü domuz kemiği ve bez parçasının olduğunu söylüyor. Arkadaşımın halası söylenilen ilk yere bakıyor ve bahsi geçen domuz kemiği ve bez parçasını buluyor. İkinci yer ise bir ağacın altı. Ancak o bölgeye kısa süre önce kepçeyle toprak döküldüğü için o kemikleri çıkaramıyor. Medyum kemikleri suya atmasını söylüyor ve kemiklerin bulunduğu bölgeye sirke dökülmesini söylüyor. Arkadaşımın halası çıkarabildiği kemiği suya attıktan sonra iki yere de sirke uygulamasını yapıyor.
Merak ettiğimiz bu şekilde ne tür bir büyü yapılabilir ve bozmak için ne yapmak gerekir?
Ayrıca yapan kişinin de kimliği belirlenebilir mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar!

Ben de merak ettim cidden umarım tatmin edici bir cevap alabilirsiniz. İlginç geldi konunuz. Sanırım altlara gitti ve göremedi insanlar.

Onca gereksiz konuya yazılan cevaptan sonra konuyu tekrar üste taşımak için kendi konuma mesaj atmak zorunda kaldım. Gerçekten yardıma ihtiyaç duyulan konular sessizce kaybolup gidiyor. Desteğiniz için teşekkürler bu arada

İyilik adına yapılan bir majş değil elbet bu aşikar.Kan,idrar,hayvan kemiği,saç ..Bunların hepsi kara büyüye geçiyor.Yani ayırmadan tutun hasta etmeye kadar gider bunlar.Dolayısıyla kara büyüdür.Yapan kişileri o medyuma sormalısınız.Bazıları söylemiyor yada söyleyemiyor.

Flood olucak ama bozmak için gerekeni yapmış zaten.İçiniz rahat etsin diyorsanız evinizin her kösesini sirkeyle silin odalarda eşyaların yerlerini değişin az da olsa.Odalarda adaçayı otunu yakın gezdirin.Kendinizde deniz tuzu ve sirkeyle yıkanın..Tabi niyetiniizi belirtin arınırken..

Sonunda önemli bir cevap geldi. Mesajınız için çok teşekkür ederim gerekli bilgiyi arkadaşıma ileteceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri