"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşımın siz değerli üyelere minik bi sorusu var ?

business woman

Kayıtlı Üye
Arkadaşım rüyasında hamile olduğunu ve karnının kocaman olduğunu görmüş. Üzerinde siyah beyaz resmi iş kıyafetleriyle onu bekleyen bi topluluğun içinde yürürken kocaman karnından sarı mor kırmızı mavi rengarenk uzayan ışıklar saçıyomuş. İnsanları gerçek anlamda büyüleyen. Ve karnındaki çocuğun özel bi sihire bi yeteneğe sahip olduğunu anlamış. Tuhaf hislerle uyandığını söyledi. Değişik hissettiğini. Akşama doğru sancısı sebebiyle hastaneye kaldırmıştık. Doktor 6 haftalık hamile olduğunu ve düşük yaptığını söyleyince kürtaja almak zorunda kaldılar. 6-7 ay oldu. Anca toparlandı. Ama hala konuşurken irkiliriz. Belki bize değişik bilgiler sunabilirsiniz. İnsan merak eder ya bizde öyle ☺️

Arkadaşım rüyasında hamile olduğunu ve karnının kocaman olduğunu görmüş. Üzerinde siyah beyaz resmi iş kıyafetleriyle onu bekleyen bi topluluğun içinde yürürken kocaman karnından sarı mor kırmızı mavi rengarenk uzayan ışıklar saçıyomuş. İnsanları gerçek anlamda büyüleyen. Ve karnındaki çocuğun özel bi sihire bi yeteneğe sahip olduğunu anlamış. Tuhaf hislerle uyandığını söyledi. Değişik hissettiğini. Akşama doğru sancısı sebebiyle hastaneye kaldırmıştık. Doktor 6 haftalık hamile olduğunu ve düşük yaptığını söyleyince kürtaja almak zorunda kaldılar. 6-7 ay oldu. Anca toparlandı. Ama hala konuşurken irkiliriz. Belki bize değişik bilgiler sunabilirsiniz. İnsan merak eder ya bizde öyle ☺
Midemi üşütunce ruyamda glikozlu çikolata yedigimi gorürum ve acayip bi mide bulantisi esliginde tükurerek uyanirim uykudan.. yani demem o ki, fiziksel rahatsizliklarimiz rüyalirimizi yönlendirebiliyor diye düsunüyorum ben. Defalarca yasadim ayni tecrubeyi yillardir. Glikoz icerikli hic bir gıdayı tuketemiyorum normalde de, dilim damagim yanar, yiyemem .. mısır şurubu yani glikoz dedigim.. Bunyem glikoza aşırı duyarli oldugundan belki, mide rahatsizligimi haber veren ruya hep bu şekilde oluyor. Diger bi konu da, hamileliklerin 4 unden biri anomali nedeniyle düşuk yada bebegin kalp atisinin durmasi sonucu kayipla sonlaniyor. Bu oran , hamileligin ilk 3 ayinda gerceklesen oran. Yani 4 bebekten 3 u 4. ayı gorebiliyor ne yazkki. Bunun en onemli nedeni, bebegin ana rahmine tutunamamasi.. bebegin ana rahmine tutunabilmesini teşvik edecek cok basit ve son derece zararsız bir yöntem oneriyor Prof. Dr. Ibrahim Adnan Saracoglu; hamileligin ilk haftalari gunde bir bardak limonlu icmek.. kanin sıvılaşmasini saglayan limonlu su, hizlanmis kan dolasimi sayesinde bebegin ana rahmine tutunmasinda tetikleyici rol ustleniyor. Lutfen hanım üyelerimiz bu konuyu daha ayrıntili olarak araştirsinlar. Ben burada sadece kisa bi ozet gectim, kaçinci gunden itibaren, gunde kac bardak, ne kadar suya ne kadar limon, yan etkisi var mi,.. ayrica doktorunuza danişmadan hic bir uygulamayi da körü körüne yapmayıniz. Her uygulama kişiye göre değişiklik gösterebilir. Belki ozel bir durumunuz ya da kronik rahatsizliginiz vardir..

Midemi üşütunce ruyamda glikozlu çikolata yedigimi gorürum ve acayip bi mide bulantisi esliginde tükurerek uyanirim uykudan.. yani demem o ki, fiziksel rahatsizliklarimiz rüyalirimizi yönlendirebiliyor diye düsunüyorum ben. Defalarca yasadim ayni tecrubeyi yillardir. Glikoz icerikli hic bir gıdayı tuketemiyorum normalde de, dilim damagim yanar, yiyemem .. mısır şurubu yani glikoz dedigim.. Bunyem glikoza aşırı duyarli oldugundan belki, mide rahatsizligimi haber veren ruya hep bu şekilde oluyor. Diger bi konu da, hamileliklerin 4 unden biri anomali nedeniyle düşuk yada bebegin kalp atisinin durmasi sonucu kayipla sonlaniyor. Bu oran , hamileligin ilk 3 ayinda gerceklesen oran. Yani 4 bebekten 3 u 4. ayı gorebiliyor ne yazkki. Bunun en onemli nedeni, bebegin ana rahmine tutunamamasi.. bebegin ana rahmine tutunabilmesini teşvik edecek cok basit ve son derece zararsız bir yöntem oneriyor Prof. Dr. Ibrahim Adnan Saracoglu; hamileligin ilk haftalari gunde bir bardak limonlu icmek.. kanin sıvılaşmasini saglayan limonlu su, hizlanmis kan dolasimi sayesinde bebegin ana rahmine tutunmasinda tetikleyici rol ustleniyor. Lutfen hanım üyelerimiz bu konuyu daha ayrıntili olarak araştirsinlar. Ben burada sadece kisa bi ozet gectim, kaçinci gunden itibaren, gunde kac bardak, ne kadar suya ne kadar limon, yan etkisi var mi,.. ayrica doktorunuza danişmadan hic bir uygulamayi da körü körüne yapmayıniz. Her uygulama kişiye göre değişiklik gösterebilir. Belki ozel bir durumunuz ya da kronik rahatsizliginiz vardir..
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama ben düşük sebebini sormadım. Ki arkadaşımın eşi de doktor. Daha detaylı somut verilere sahiptirler eminim ki. Burası parapsikoloji platformu olduğu için geldik ?☺️

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ama ben düşük sebebini sormadım. Ki arkadaşımın eşi de doktor. Daha detaylı somut verilere sahiptirler eminim ki. Burası parapsikoloji platformu olduğu için geldik ?☺
Haklısınız, parapsikoljik bir degerlendirme yapabilecek birikime sahip degilim, ben de belki birilerine hayrım dokunur diye konuya dair tıbbi bir bilgi paylaşmak istedim. Hata ettiysem affola.

Geri