Midemi üşütunce ruyamda glikozlu çikolata yedigimi gorürum ve acayip bi mide bulantisi esliginde tükurerek uyanirim uykudan.. yani demem o ki, fiziksel rahatsizliklarimiz rüyalirimizi yönlendirebiliyor diye düsunüyorum ben. Defalarca yasadim ayni tecrubeyi yillardir. Glikoz icerikli hic bir gıdayı tuketemiyorum normalde de, dilim damagim yanar, yiyemem .. mısır şurubu yani glikoz dedigim.. Bunyem glikoza aşırı duyarli oldugundan belki, mide rahatsizligimi haber veren ruya hep bu şekilde oluyor. Diger bi konu da, hamileliklerin 4 unden biri anomali nedeniyle düşuk yada bebegin kalp atisinin durmasi sonucu kayipla sonlaniyor. Bu oran , hamileligin ilk 3 ayinda gerceklesen oran. Yani 4 bebekten 3 u 4. ayı gorebiliyor ne yazkki. Bunun en onemli nedeni, bebegin ana rahmine tutunamamasi.. bebegin ana rahmine tutunabilmesini teşvik edecek cok basit ve son derece zararsız bir yöntem oneriyor Prof. Dr. Ibrahim Adnan Saracoglu; hamileligin ilk haftalari gunde bir bardak limonlu icmek.. kanin sıvılaşmasini saglayan limonlu su, hizlanmis kan dolasimi sayesinde bebegin ana rahmine tutunmasinda tetikleyici rol ustleniyor. Lutfen hanım üyelerimiz bu konuyu daha ayrıntili olarak araştirsinlar. Ben burada sadece kisa bi ozet gectim, kaçinci gunden itibaren, gunde kac bardak, ne kadar suya ne kadar limon, yan etkisi var mi,.. ayrica doktorunuza danişmadan hic bir uygulamayi da körü körüne yapmayıniz. Her uygulama kişiye göre değişiklik gösterebilir. Belki ozel bir durumunuz ya da kronik rahatsizliginiz vardir..