"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşımın ablasına olan olaylar ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Khaduen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Khaduen

Kayıtlı Üye
Merhabalar benim çok sevdiğim can dostum dediğim bir arkadaşım var ablası için çok endişeleniyoruz ve sizden yardım istiyorum hemen olaya geçiyorum ;

Ablası 8 sene öncesine kardeşinin doğumuna gittikten sonra baş dönmeleri hiç bir şey olmadan ağlamalar,gülmeler, izlenme hissleri oldu gitmediği doktor kalmadı her sonuç temiz çıktı , hocalarada gitti onlarda okudu okuduktan sonra 3 gün sonra yine aynı belirtiler olmaya başladı en fazla 3 gün sürdü ,3 tane tanıdığı iyi olan hocalara gitmiş sanırım üçü'de farklı şeyler söyledi biri dedi : üstünde 3,4 tane var korkmuşsun ondan böyle olmuşsun , diğeride dedi : Dışarıya atılan bir büyünün üstünden geçmişsin dedi ,ötekide dedi : Lavaboya kaynar su döktüğün için başına toplanmışlar. yani anlayacağınız ne yaptıysa işe yaramadı gitmiyolar ,sürekli rahatsız kendisi, başka ne yapılmalı ? ne yapabiliriz?

ve bir kaç sene önce aileye büyü yapılmış sanırım annesine hatta yüzüğüne yapılmıştı eşinin araları bozulmuştu sonra fark ettikten sonra yüzüğü atmış oradan bir bağlantılık olabilir mi acaba ? :(

Yönetime yazabilirsiniz bakımla anlaşılır ve çözüm bulunur.Ya da çevrenizde daha iyi birini bulmanız gerekiyor.

Geri