Merhaba arkadaşlar. Bugün çok değişik bir olay oldu. Benim bir sevdiğim kız var (G). Sonra bunu sadece iki arkadaşıma anlattım (B) (D). Bugün bi arkadaşımla konuşuyordum (M). Bizim okulla hiç bir ilişkisi yok. Ve (G) olan kız ise 2 gündür beni bayaa mutsuz ediyor ve evde biraz polemiğe falan giriyorum. Ama sadece evde dışarda sempatik takılıyorum. Sonra (M) olan arkadaş senin 2 gündür canın sıkkın diyor neden aşk acısı çekiyorsun diyor. Bende nerden biliyosun benim aşık olduğumu dedim. O da bilirim ben dedi seni takip ediyorum falan diyor. Sonra kızın (G) nin whatsapp profil resmini gösteriyor ve bu dimi diyor. Bende nerden biliyosun falan dedim. Ben bilirim dedi. Bende küfür falan etmeye başladım sen kimsin dedim. Önce küfür etme dedi sonra söylücem ben sana kim olduğumu dedi ama adım (M) dedi. Ben hala şaşkınlık içerisinde ne oluyor falan diyorum. (G) nin numarasını hayatta bulamaz ve adım gibi eminim buna. (D) ve (B) ye sorduğum zaman ben kimseye bişey demedim diyor ayrıca (M) kim diyorlar.