"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaşarım Sn. Yöneticiler yardımlarınızı bekliyorum..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan use
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

use

Kayıtlı Üye
Arkadşlar resimleri yükeyemedim sayfaların 4.cilt 900uncu sayfada Mustafa İloğlu - Gizli İlimler Hazinesi kitabındaki uygulamadır sorularım buna yöneliktir
2 . sorum ayetel kürsi daveti ile alakalı bu davati bilen ayrıntılarıyla anlatabilirmi?
3 . Birkaç yeri anlamadım mesela kasem okunur diyor vefk gibi birşey var ilk napmamız gerek nerden başlıcağız
4 . Kaç gün okuma varmı ne yaparsam zarar görmem koruma vs. bilgili olan biri varmı bu davet hakkında çok güçlü olduğunu duydum bundan daha az güçlü bir davet varmıdır paylaşırmısınız?
Eksik birşeyler varsa aklıma geldikçe eklerim.. Şimdiden teşekkürler.

Yeni üyesiniz, öncelikle hoş geldiniz. Söylemem gereken ilk şey şu ki; sorduğunuz soruları anlamak için 2 kere okuma ihtiyacı duydum. Daha düzgün yazmanızı rica edeceğim. İkinci husus ise daha önemli bir husus, o da şudur; sorduğunuz ve cevaplarını istediğiniz durum sizin düşündüğünüz kadar kolay değil. Davetler, vefkler, korunmalar vs. Bunlar, bu konuyla sizin kadar bilgisiz olan biri için imkansız denecek kadar zor işlemler. Benden çok daha bilgili bir üyemiz ne demek istediğimi açıklayacaktır.

İyi forumlar.

Soruları öyle sormuşsunuz ki konu hakkın bilginiz oldukça az.Tüm bunları yapabilmeniz için uzun zaman egitilmeniz gerekir.Yada sizin kendinizi geliştirmeniz gerekir.O sorulara biz cevap verirsek uygun olmaz.

Bu sorularin cevaplarini kendini geliştirerek bulabilirsin zaten. Bilgisizce başkalarından duyduğun bilgilerle yaparsan pişman olursun.

Yeni üyesiniz, öncelikle hoş geldiniz. Söylemem gereken ilk şey şu ki; sorduğunuz soruları anlamak için 2 kere okuma ihtiyacı duydum. Daha düzgün yazmanızı rica edeceğim. İkinci husus ise daha önemli bir husus, o da şudur; sorduğunuz ve cevaplarını istediğiniz durum sizin düşündüğünüz kadar kolay değil. Davetler, vefkler, korunmalar vs. Bunlar, bu konuyla sizin kadar bilgisiz olan biri için imkansız denecek kadar zor işlemler. Benden çok daha bilgili bir üyemiz ne demek istediğimi açıklayacaktır.

İyi forumlar.

Gayet açık sorularım bilgisiz değilim desem yalan olur sadece anlamadığım yerleri sordum oda tecrübesiz olduğum için.

Soruları öyle sormuşsunuz ki konu hakkın bilginiz oldukça az.Tüm bunları yapabilmeniz için uzun zaman egitilmeniz gerekir.Yada sizin kendinizi geliştirmeniz gerekir.O sorulara biz cevap verirsek uygun olmaz.

Sn. Aja neresi karışık oldukça net bir kaç yeri anlamadım fotoğrafları yükleyemediğim için gösteremedim eğer bu kitap varsa sizde açıp bakarsanız bilginiz dahilinde yardımcı olurmusunuz? Ben bazı yerleri anlamadım sordum açık olamadıysam k.bakma arkadaşım

Aslında sufli cin daveti istemiştim ama bu kitapta bunu buldum varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Sen hiç hayatında davet yaptın mı? İlk öncelikle cin davetleri yapmanı öneririm. Kendinden emin olduktan sonra daha büyük davetlerle ilgilenebilirsin. Henüz nasıl korunacağını bile bilmiyorsun. Halbuki kitapta onu da yazıyor. Dikkat edersen orada tahassun duası var. Ancak bilgisizce girersen bu işlere büyük zararlar görürsün. Benim önerim eğer müslüman cin davetleriyle ilgilen. O kitapta olmalı. Başarılı olmak için de imanlı olmalısın.

Sen hiç hayatında davet yaptın mı? İlk öncelikle cin davetleri yapmanı öneririm. Kendinden emin olduktan sonra daha büyük davetlerle ilgilenebilirsin. Henüz nasıl korunacağını bile bilmiyorsun. Halbuki kitapta onu da yazıyor. Dikkat edersen orada tahassun duası var. Ancak bilgisizce girersen bu işlere büyük zararlar görürsün. Benim önerim eğer müslüman cin davetleriyle ilgilen. O kitapta olmalı. Başarılı olmak için de imanlı olmalısın.

Mesela anlamadığım yerlerden biride o TAHASSUN DUASI mesela başlarda cemi olursa bişey bu olursa bu onları anlamadım ayrıca varsa bildiğin cin tarifi bende var ama denedim birkere çok kötü okdum ayetleri ondan gelmediler galiba senin daha açık bir davetin varsa özelden atabiilirmisin ayetel kürsiyi elimle yazıp muska şekline getirdim bide hergün a.kürsi koruması yapıyorum ama bilmediğimden değil tecrübesiz olduğumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri