"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş Dedesinin Mezarında Büyü Harfleri Yazılı Muska Bulmuş Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan thadeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

thadeus

Babaannemin Ve dedemin mezarına bir akrabam çiçek ekmeye çalışırken toprağı kazdığında oraya gömülü bir kağıt parçası olduğunu görmüş. İki mezar yan yana. Bitişik yani. İkisinin de ayak uçlarında aynı kağıttan sarılı şekilde gömülü haldeymiş. Kağıtlar ise şu şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 2864

Bu büyü müdür? Büyüyse ne büyüsüdür?

Cevaplarınızı arkadaşa ileteceğim.

Merhaba sayin Thadeus,
bizim tanidik bir aile evinde buna benzer bir kagit buldugunu anlatti, evin haniminin karni resimdeki gibi sisti, doktorlara gitti ve bir seyde bulamadilar...
Modlarimiz resimleri daha iyi yorumlarlar.....

Sevgiyle

Aslında böyle bulduğunuz büyü vs tarzı şeyleri alenen ortaya koymamalısınız. Hiç kimseyi tanımıyorsunuz ve tam anlamıyla kimseye güvenmeyiniz.
Ne olduğunu bende bilmiyorum ama mezara gömüldüyse çok iyi birşey olmadığı kesin. Sayın Urum'a sorabilirsiniz.

Aslında böyle bulduğunuz büyü vs tarzı şeyleri alenen ortaya koymamalısınız. Hiç kimseyi tanımıyorsunuz ve tam anlamıyla kimseye güvenmeyiniz.
Ne olduğunu bende bilmiyorum ama mezara gömüldüyse çok iyi birşey olmadığı kesin. Sayın Urum'a sorabilirsiniz.

Arkadaş direk kendi koymuş zaten ben sadece süreci hızlandırıyorum :)

Anladım tabiki ama özel mesajla bu tür şeyleri uzman kişilere sormak daha iyidir. :)
Urum'a mesaj atarsanız o bakabilir ve anlar sizi bilgilendirir.
Açıkça ortaya koymak sakıncalıdır özellikle içeriği bilinmeyen şeyleri. Kolay gelsin :)

Yakin felan yazarsa bir uyemiz sakin yakmayin uygulamayi elementle bulusturup isleme koyarsiniz sonuclari kotu olabilir urum yule veya origanum a danisin:) sevgi ve isikla kalin:)

Arkadaşlar yapan yanlış yapmış kısaca işe yaramaz sadece şunu belirteyim erkek mezarına yapılır bayan mezarına konmaz mezarlar yan yana olmalı 3 kağıt konur koyma şekilleri farklıdır devamını yazmıyorum

Geri