"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 38107
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 38107

Merhaba arkadaşlar
Ben bir maji öğrencisi daaha doğrusu çırağı olacağım bir usta arıyorum ust dediğim onunla bilgisayar üzerinden görüşebilceğim benim sorularımı cevaplıcak majiyi ve türlerini anlatacak bir gönüllü
Bunun nedeni sonuçta koskocaman sitede tmm herşey var da bulmak zor hep büyüleri teknikleri vede iksirleri anlatmışlar ama işin özünü anlatan hiçbirşey yok :banghead:
Öğrendiğim konularıda bazı kitaplar sayesinde öğrendim:hang:
Ama böyle birşey yasaksa forum kurallarına uymuyorsa tmm özür dilerim lütfen beni banlamayın bir daha tek kelime etmem
Şayet olabilirse yardımcı olabilecek biri varsa sorularımı yanıtlayabilecek forum kuralları çerçevesinde konuşuruz:Angel_anim:
Ama bir kez daha diyorum yasaksa tmm bir daha sözetmem forumda ararım. :beta1:
Moderatörlerin bilgisine

Merhaba arkadaşlar
Ben bir maji öğrencisi daaha doğrusu çırağı olacağım bir usta arıyorum ust dediğim onunla bilgisayar üzerinden görüşebilceğim benim sorularımı cevaplıcak majiyi ve türlerini anlatacak bir gönüllü
Bunun nedeni sonuçta koskocaman sitede tmm herşey var da bulmak zor hep büyüleri teknikleri vede iksirleri anlatmışlar ama işin özünü anlatan hiçbirşey yok :banghead:
Öğrendiğim konularıda bazı kitaplar sayesinde öğrendim:hang:
Ama böyle birşey yasaksa forum kurallarına uymuyorsa tmm özür dilerim lütfen beni banlamayın bir daha tek kelime etmem
Şayet olabilirse yardımcı olabilecek biri varsa sorularımı yanıtlayabilecek forum kuralları çerçevesinde konuşuruz:Angel_anim:
Ama bir kez daha diyorum yasaksa tmm bir daha sözetmem forumda ararım. :beta1:
Moderatörlerin bilgisine

Bu şekilde yardım istemek yasak . :)

Ve sizin dediğiniz tam tersine forumda majinin özünü anlatan konularda bulunuyor.Biraz daha dikkatli araştırın bulursunuz.
Araştırmadan bilgiye ulaşamazsınız. Sizin şuan yapmanız gereken şey araştırmak,araştırmak,hiç durmadan araştırmak.
Bu yolla kendinizi geliştirin,Sonra öğrendiklerinizi düzenli,bilinç bir şekilde uyuglamaya başlarsınız.
Forumda moderatörlerin bu konuyla ilgili açtıkları konuya bakın,uygulamalara bakın,onlar tam ve eksiksiz. :)

Daha fazla söylenecek bir şey yok. :) Sevgiyle Kalın. :)

Aslında tam tersine konunun özü veriliyor sitede :) Ayrıntıları da okudukça araştırdıkça siz buluyorsunuz. Örneğin elinize boş bir kağıt veriyoruz siz çizip dolduruyorsunuz kağıdı. Ama siz diyorsunuz ki hem ben çizmeyeyim hem de bu resim benim olsun bu mümkün mü? :)

Kolay gelsin ama iradeyi şey edicek şeyler yapma emi :P iyi şeyler bile olsa yapma :P

Geri