"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

arabamda garip şey

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan teomar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teomar

Kayıtlı Üye
meraba yurtdışına çıktım bundan 3 ay önce ,arabamı babama emanet ettim.döndüğümde arabada eski bir oyuncak gibi maskot gibi birşey buldum.babama sorduğumda ben koymadım ben de sen koydun sanmıştım dedi.babamın kendi arabası var ,yani benim araba bagajda uyudu sadece.sizce bu büyü olabilir mi?

arabanın neresinde buldun? Daha önce binen çocuklu birileri düşürmüşte olabilir. Bir çocuk arabanın bir yerine oyuncağını koyup sonra almayı unutmuş ta olabilir.

meraba yurtdışına çıktım bundan 3 ay önce ,arabamı babama emanet ettim.döndüğümde arabada eski bir oyuncak gibi maskot gibi birşey buldum.babama sorduğumda ben koymadım ben de sen koydun sanmıştım dedi.babamın kendi arabası var ,yani benim araba bagajda uyudu sadece.sizce bu büyü olabilir mi?

Büyü değildir.Arabaya giren birisi unutmuştur. :) Kafanıza takmayın. :)

o bulduğunuz şeyin resmini çekip buraya koyabilir misiniz? nasıl bir şey sıradan bir oyuncak mı?
siz farketmediğiniz anda bir çocuk düşürmüştür. çocuklu tanıdıklarınıza sorarak oyuncağın sahibini bulup kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri