"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annem için yardım lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceylin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceylin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır sitenizi takip ediyorum ve burada birçok tecrübe ve bilgi sahibi kişinin olduğunu düşündüğüm için derdime çare aramaktayım.

Annem yaklaşık iki yıl önce ağır bir depresyona girdi. gitmediğimiz doktor, kullanmadığı ilaç kalmadı. ilaçlardan hiç bir çare bulamadığımız için bir de hocalara başvuralım dedik, bir iki hocaya gittik ama çözüm bulamadık. ailemiz perişan oldu, annem sürekli bir uyku halinde, hiçbir şey yapmadan sabah akşam yataktan çıkmaz oldu, içim sıkılıyor deyip ağlıyor, yemek yemek için bile kalkmak istemiyordu. kardeşim o dönem askerdi, ona pek yansıtmadık durumu ama babam, babannem, ben ve ailemizdeki herkes üzüntüden mahvolduk. gel zaman git zaman bu yaklaşık 1 yıl sürdü. halam almanya'da yaşıyor o türkiyeye geldiğinde annemin halini görünce kendisi de bir hocaya gitmiş. neyse sanırım birşeyler yapmış hoca ve annem ondan sonra çok iyi oldu. halam çok fazla birşey söylemedi ama çarpılmış gibi birşeyler dedi. ve o hocaya gittikten sonra kendine geldi, eski haline dönmüştü. taaki şu son 1 haftaya kadar. aynı şeyi tekrar yaşamaya başladık ve inanın ben üzüntüden delirmek üzereyim. yine aynı şekilde davranmaya başladı. hep yatıyor, hiçbir şey yapmak istemiyor. akşam babam ve ben üzüntüden hüngür hüngür ağladık, çünkü yine eski haline döndü ve çok korkuyoruz. ayrıca, benim birkaç ay sonra düğünüm olacak ve inanın gerçekten tüm mutluluğum hüzne döndü. bu durumu tekrardan babanneme halama vs. anlatmak istemiyorum çünkü yine üzülecekler, sil baştan yine aynı şeyleri yaşamaktan çok yorulduk. doktora götürsek yine bir faydası olmayacak biliyorum. hatta babamın dediğine göre annem evlendikleri zaman da büyü yüzüden böyle olmuş, sonra düzelmiş. ne olur bana yardımcı olun, ne yapacağımı şaşırdım ben artık. ağlamaktan gözlerim şişti. bu konuda bilgili, tecrübeli arkadaşlarıma güveniyorum. allah rızası için yardım edin. şimdiden teşekkürler. sağlıcakla kalın.

]bunlar depresyon belirtileri tamamen ya. ama hocaya gittik iyi geldi diyorsun tekrar bir hocaya gorunseniz? o yardim etse size buyu varmidir diye? bu konular hakkinda tecrubeli bi tanidigim var ona danisabilirim buyu falan gibi olaylar kendisininde basina gelmisdi.

bunlar depresyon belirtileri tamamen ya. ama hocaya gittik iyi geldi diyorsun tekrar bir hocaya gorunseniz? o yardim etse size buyu varmidir diye? bu konular hakkinda tecrubeli bi tanidigim var ona danisabilirim buyu falan gibi olaylar kendisininde basina gelmisdi.

haklısınız depresyon belirtisi ama inanın aynı şey olduğunda doktorların verdiği ilaçlar vs. hiç bir işe yaramadı, aylarca ilaç kullandı, en iyi psikiyartistlere götürdük ama sonuç alamadık. maddi manevi her türlü mücadele verdik ama çözüm olmadı. hocadan sonra eski haline dönmüştü. benim tanıdığım herhangi bir hoca da yok, sadece daha önce babamın götürdüğü hocayı biliyorum az çok ama o da fayda etmemişti. en azından büyü vs. birşey olup olmadığı ile ilgili bakım yaptırabileceğim birileri olsa, bir yol gösteren olsa ona göre davranmak isterim.

Öncelikle geçmiş olsun. Bişeyi merak edim aslında çok önemli bi ayrıntı bu. Hocaya gitdiğinizi annenize söyledinizmi? gidiyoruz hocaya senin için gibisinden söyledinizmi?

Site yöneticileri bildiğim kadarıyla her ne kadar iyi niyetlide olsa Fal yöntemi veya Tarot benzeri şeylerle bakım yapıyor.Bunu söyliyeyim eğer dindar bi yapıdaysanız ve bunu kasten yaparsanız pek iyi olmaz.
Sizin işiniz psikolojik falan değil ilim sahibi insanlara görünün.Etraflıca araştırın Mutlaka Allah sizi biriyle tanıştaracaktır.

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlıyorum.Bende bir yıl boyunca hep yattım kendimi bir türlü toparlayamıyordum.Ne yaptık ise kar etmedi gitmediğimiz hoca kalmadı.Tavsiyem sadece işin ehli olan çok iyi bilen ve iyi niyetli birine baktırın ve götürün.Ve para düşkünü olmasın.Birde iyi niyetli diyorum çünkü gittiğimiz hoca demicem aşağılık herifin biri bana kendisi için büyü yapmıştı iki yıldır da onunla mücadele ediyorum. Hala cinlerini gönderiyor ama etkisi artık çok azaldı.
Bu tür rahatsızlıklar bir tek doktorla geçmiyor.Bir kaç yönden tedavi gerekiyor.Hem aile desteği,hem doktor,hemde iyi bilen bir hoca gerekiyor.Birde en önemli şey meşguliyet sürekli bir şeylerle meşgul olması gerekiyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Bişeyi merak edim aslında çok önemli bi ayrıntı bu. Hocaya gitdiğinizi annenize söyledinizmi? gidiyoruz hocaya senin için gibisinden söyledinizmi?

allah razı olsun kardeşim. annemim haberi var tabii ki. hatta kendi de istemişti bu ilaçlar bana fayda etmiyor beni hocaya götürün diye. tabii bilgisi vardı. ondan habersiz böyle bir şey yapmayız kesinlikle.

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun.Sizi çok iyi anlıyorum.Bende bir yıl boyunca hep yattım kendimi bir türlü toparlayamıyordum.Ne yaptık ise kar etmedi gitmediğimiz hoca kalmadı.Tavsiyem sadece işin ehli olan çok iyi bilen ve iyi niyetli birine baktırın ve götürün.Ve para düşkünü olmasın.Birde iyi niyetli diyorum çünkü gittiğimiz hoca demicem aşağılık herifin biri bana kendisi için büyü yapmıştı iki yıldır da onunla mücadele ediyorum. Hala cinlerini gönderiyor ama etkisi artık çok azaldı.
Bu tür rahatsızlıklar bir tek doktorla geçmiyor.Bir kaç yönden tedavi gerekiyor.Hem aile desteği,hem doktor,hemde iyi bilen bir hoca gerekiyor.Birde en önemli şey meşguliyet sürekli bir şeylerle meşgul olması gerekiyor.

teşekkürler kardeşim. kesinlikle haklısın. ama dediğim gibi benim bildiğim bir hoca yok bu soruna çözüm getirebilecek. o yuzden buraya yazdım mutlaka yardım eli uzatan olur diye.

Geçmiş olsun Ceylin, annen için üzüldüm. Annen sadece ilaç mı kullandı? Başka tedaviler uygulandı mı? Bu ilaçlar insanı uyuşuk ediyor çok uyku getiriyor genellikle. Bir de uzun vadede etki ediyor çoğu.. Sabretmek lazım. Bazende durum ilaçlık olmuyor. Belki konuşarak terapi yapan birilerine giderse biraz daha iyi olur. Bunlara ilaveten halanız hangi hocaya gittiyse onunla irtibata geçin. Her ne yaptıysa işe yaramış demek ki. Her iki şekilde de şansınızı yeniden yeniden deneyin.

allah razı olsun kardeşim. annemim haberi var tabii ki. hatta kendi de istemişti bu ilaçlar bana fayda etmiyor beni hocaya götürün diye. tabii bilgisi vardı. ondan habersiz böyle bir şey yapmayız kesinlikle.
Şimdi sana bişey söyleyeceğim denemende fayda var. Şimdi annene söyleki senin için çok kuvvetli bi hoca buldum onun yanına gideceğim. Sonra evden çık ve bi yerde bi kağıt parçasına seni seviyorum anne diğe bi yazı yaz, yazmayada bilirsin o sana kalmış ve daha sonra muska gibi katla ve annene götür ve deki anne hoca çok kuvvetli bi muska yazdı ve bunu üzerine tak akşam uyumadan önce ve sabah kalktığında hiçbişeyin kalmayacak. Ama bunu ona inandırarak yap ve yalan olduğunu belli etme. Hocanın ismi ne sorsa uzun ve güven verecek bi isim söyle. Mesala şeyh filan filancı hoca gibi)) Herkes ondan şifa buluyormuş gibide güven verici laflar et. Eğer buda olmaz ise başka bi yol deneriz. Tekrardan Allah yardımcınız olsun.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim , tahminime göre annemizin içinde bi kasvet var ve o kasvet içinde ki tüm enerjiyi huzuru emiyor dayanılmaz hale getiriyor . Bunun için tavsiye edebiliceğim şeyler bol oksijenli yerlerde bulunması mesela kaz dağları gibi , önemli zatların türbesini ziyaret etmek te huzur verebilir ve en önemlisi dua sizden ziyade annemizin duası daha çok etkili olucaktır diye düşünüyorum çünkü dua Allah la irtibata geçme aracıdır ve huzura erdirir bu söylediklerim annemizin içinde ki kasveti dindirmekte faydalı olabilir umarım yardımcı olabilmişimdir ve inşallah en kısa zaman içinde Allah ın izniyle tekrar sağlığına kavuşur...

Şimdi sana bişey söyleyeceğim denemende fayda var. Şimdi annene söyleki senin için çok kuvvetli bi hoca buldum onun yanına gideceğim. Sonra evden çık ve bi yerde bi kağıt parçasına seni seviyorum anne diğe bi yazı yaz, yazmayada bilirsin o sana kalmış ve daha sonra muska gibi katla ve annene götür ve deki anne hoca çok kuvvetli bi muska yazdı ve bunu üzerine tak akşam uyumadan önce ve sabah kalktığında hiçbişeyin kalmayacak. Ama bunu ona inandırarak yap ve yalan olduğunu belli etme. Hocanın ismi ne sorsa uzun ve güven verecek bi isim söyle. Mesala şeyh filan filancı hoca gibi)) Herkes ondan şifa buluyormuş gibide güven verici laflar et. Eğer buda olmaz ise başka bi yol deneriz. Tekrardan Allah yardımcınız olsun.

Sen o yapılan muskaları uydurmamı zannediyorsun ? O muskaların özel görevlileri var.Ve olayın psikolojik olmadığı belli ...

Sen o yapılan muskaları uydurmamı zannediyorsun ? O muskaların özel görevlileri var.Ve olayın psikolojik olmadığı belli ...
Ben piskolojik bi deprasyn vakasımı değilmi onu ilk önce anlamak için bu testi yapmayı uygun gördüm. Bir takım telkin. Muskaların uydurma olduğunu söylemedim lütfen konuyu başka mecraya çekmeyin. Muska dediğin şey bi enerji yayar ve o enerji neye karşı muska yazıldıysa onu etkiler. Dünya zaten Allahın bi söz ile yarandı yani her sözün her yazının bi ağırlığı bi enerjisi bi gücü var diğe düşünüyorum. Önemli olan inançtır. İnanc çok hastalıkları yener, eğer bir kişi iyileşeceğine inanmıyorsa ona ne muska nede hoca yardımcı olur.

ilginize teşekkür ederim arkadaşlar, ancak annem hala aynı ve üzüntüden ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. babam da bu yüzden dağılmış durumda. doğru dürüst konuşmuyor, yataktan kalkmıyor sürekli yatıyor. zar zor kaldırdığımız zaman da bir sürü şey söylüyorum ne yapalım anneciğim doktora götürelim seni, neden böyle oldu vs. bir çok soru soruyorum yok! cevap falan vermiyor sadece yüzüme boş boş bakıyor ya da konuyu değiştirip alakasız bir şeyle ilgileniyor. ağlamaya başlıyorum dayanamıyorum ama tepki yok. sadece ağlama neden ağlıyorsun vs. son derece durgun, ruh gibi. normalde benim annem ağlamama dayanamaz beni kesinlikle bana sarılır, avutur ağlamamı istemez. ama şimdi hüngür hüngür ağlıyorum hiç bir tepki yok :( yarın babam doktora götürecek annemi. ama kesinlikle annemin hocalık olduğunu düşünüyorum. ama kime gideceğimi, kiminle irtibat kuracağımı bilmiyorum.

Bence büyü yapılmış olabilir birisi bir yere tılsım bırakmış olabilir evini ararsan bir şey bulabilirsin yiyeceklerin piştiği tava , fırın gibi şeylere domuz yağı damlatılmış olabilir yada elbise dolabınıza zararlı tılsım bırakmış olabilirler yataklarınızın altına koymuş olabilirler bence her yeri ara annene bir kere daha geçmiş olsun diyorum çok üzülüyorum bu başlığı okurken :( ama bir yandan da cin musallatı olabilir bilinci kapalı diyorsunuz bunun ile ilgili bazı şeyler araştırın etrafta çok var :)
eğer domuz yağı kokuyorsa sirke ile orayı yıka :)

Bence büyü yapılmış olabilir birisi bir yere tılsım bırakmış olabilir evini ararsan bir şey bulabilirsin yiyeceklerin piştiği tava , fırın gibi şeylere domuz yağı damlatılmış olabilir yada elbise dolabınıza zararlı tılsım bırakmış olabilirler yataklarınızın altına koymuş olabilirler bence her yeri ara annene bir kere daha geçmiş olsun diyorum çok üzülüyorum bu başlığı okurken :( ama bir yandan da cin musallatı olabilir bilinci kapalı diyorsunuz bunun ile ilgili bazı şeyler araştırın etrafta çok var :)
eğer domuz yağı kokuyorsa sirke ile orayı yıka :)

akşam tüm evi sirkeli su ile sildim. ne olur ne olmaz tabii bilmiyorum ama bir umut işte. evde sürekli ayet-el kürsi, nas, felak, ihlas sürelerini okuyorum. allahım inşallah çözüm bulabiliriz. yukarıda da bahsetmiştim annem evlendikleri zaman da büyü yüzünden böyle olmuş diye. o zamanlar da üvey anneanem domuz yağı ile büyü yapmış anneme. ama evde anormal bir şeye rastlamadım. gerçi evimize bu aralar öyle çok gelen giden de olmadı. son 10 gündür zaten yine bu halde. ayrıca domuz yağı kokusu nasıldır bilmiyorum, eve gittiğimde yine her yeri kolaçan edeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri