"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anneliese Michel Olayı Gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukalper

Kayıtlı Üye
Exorcisme bile konu olmuş bu meşhur olay sizce gerçek mi?Fotoğrafları bile yeterince ürkütücü ama bu olayın gerçekliğini çok merak ettim.Bilmeyenler için bu olay dünyanın en ünlü ''şeytan girmesi'' olayıdır.

You tube da bir çok exorcist türk ve yabancı videolar izledim.Ayrıca bazı insanların transa geçerek bazı boyuttaki varlıklara kanallık ettiğini gördüm .Ve bu şekilde kitaplar yazdırıldığını okudum.Bu durumda neden olmasın diyorum soruna.

Evet bu olay tamamiyle gerçektir hatta bunun filmi var exorcism of emily rose(türkçesi:şeytan çarpması) anneliese nin içinde 6 şeytan var bunlar kendilerini farklı dillerde tanıtırlar:

İbranice: אני הוא ששוכן בתוך קין. (Ani hu sheshokhen betokh Cain.)
Kabil'in içinde yaşayan benim!

Latince: Ego sum quis habitavit in Nerone.
Neron'un içinde yaşayan benim!

Antik Yunanca: Mιά φορά κατοίκησε μέσα σε Ιούδας! (Mia fora katoikese mesa se Ioudas!)
Yehuda'nin içinde yaşadım!

Almanca: Ich bin mit Legion.
Lejyon ile birlikteyim.

Aramice: ܐܢܐ ܒܠܝܐܝܠ (Ana Belial)
Ben Belial'im.

İngilizce: And I am Lucifer, the devil in the flesh.
Ve Lucifer, vücuttaki şeytan benim. hatta filmde bu sahne şeytan çarpması filminde de gösteriliyor

Gecen yillarda alman televizyonu bu konuyu arastirdi, ve ortaya cikan program gercektende izlenilmeye deger, orjinal ses kayitlari, aile ve köy halki ile reportajlar, kizin yasadigi sehir ve köy ,gitmis oldugu okullar arkadaslari vs.
Pisikologlar papazlar hatta vatikan dan görevli exorsistler ile reportajlar yapilmisti, kizin durumunu bir cok acidan arastirmislardi, ve reportajlarin hepsi orjinal. resimler ayin gecesine ait ses kayitlari, ayinde bulunan papaz, aciklamalar cok ilginc.

Kiz öldükten sonra almanyada bir takim kitleler kizi kutsal ilan ediyorlar ve mezarligini tapinak haline getiriyorlar, hatta kizin cesedini ölümnden bir yil sonra mezardan cikartiyorlar bedeni cürümüs mü diye.

Ve bütün bu parapisikolojik yönüne karsilik olarak birde pisikologlarin ve bilimadamlarin fikirlerini tesbitlerini sunmuslardi, ve bu cok cok ilgincti.. Neyse tavsiye ederim fakat program almanca.

[video=youtube;GR-cxBvjjZ4]http://www.youtube.com/watch?v=GR-cxBvjjZ4[/video] Bu aImancası ben bunu yıllar evvel dinlemştim.
Korku filmi yanında hiç . :willy_nilly:

İzledigim ve dinledjgimde ozamanlar oyle irkildim ki..varligin soylediklerini tam animsamiyorum fakat bi ara izleyip turkceye ceviririm burada'suan tirsiyorum da :D

Ben belgeselin tamamindan soz ediyordum ailesinin aciklamalafindan vs.Almanca bilen arkadaslarda var aramizda bir kac kisi.

Kizin dilinden en az 2 demon dilleniyor, ayin esnasinda papaz terk et bu bedeni dedikce, bir demon digeri icin diyor bu pislik cikmak istemiyor, ve demon cevap veriyor cikmam o benim benim benim,onlar da kizin bedeninde bir tartisma sergiliyorlar küfürler vs. ve sürekli "Heil" diyor bu hitlerin selamlamasidir, ve buna tanik olan kisi reportajda soruyor papaza Hitler de demonmuydu, papaz diyor o insandi fakat demona hizmet etti.. vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri