"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Anlaşmayı saptırmak !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shadowmax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

shadowmax

Arkadaşlar şeytanla yapılan anlaşmada şeytana ruhumuzdan başka onun dikkatini çekecek bir şey vermemiz mümkün mü ? Mümkünse bunu parşömene yazmak mı gerek yoksa geldiğinde kendisiyle konuşup anlaşmayı değiştirme imkanı verir mi ? Eğer konuşma imkanı verirse tek bir dilmi bilmek gerekir yoksa ben türkçe konuşsam beni anlayabilir mi şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Bildiğim kadarıyla zihin okurlar ve seni anlarlar denemedim ama anlatılanlara göre bi dili bilmesen bile onlarla konuşabiliyormuşsun... Ve sadece ruhunu alırlar eğer mitolojik birşeye sahip değilsen...

Mitolojik bir şey derken kutsal bir nesne gibi mi ve burda karşımıza gelecek olan iblis tam olarak kimdir şeytanın kendisi mi yardımcısı mı ayakcıları mı ?

Enerjine göre değişir ama bildiğim lejyonları geliyordu. Birde mesela hz.muhammedin peygamberlik gömleği , yunan mitolojisinde geçen kılıçlardan yada vb. eşyalar gibi. Yada herhangi bir eşyanın koruyucusu. Ve demon gelirse lejyonlar gelir... :) yeni başlayan biri iseniz denemeyin derim

Doğa üstü varlıklar anlaşma yapmak ve yardım dilemek yerine kendi pisişik yeteneklerimizi geliştirsek kendi ayaklarımızın üstünde kalsak daha çok gelişmiş ve ihtiyaçsız olmazmıyız.

Sana anlaşma yapmak için hiç bir zaman şeytan gelmez,onun emrindeki ifritlerden birisi gelir.Ayrıca şeytanla anlşma yapmak diye bir şey yoktur.Davete gelen ulvi(iyi) veya süfli(kötü) ruhanilerle cinlerle-ifritlerle anlaşma yapılır.Anlaşmaya uymadığın zaman seni terkederler.vesvese yapmayın.Ruhunuzu ele geçiremezler.sadece süfli ifritler size musallat olur.Musallatlardan ise ilim sahibi insanlara denk gelirseniz kurtulursunuz.

Satelcom sanırım o islama göre. Voodoo dininde geçen dörtyol ağzı ayini ile yapılabilen ruhunu şeytana satma ritüeli vardır. Ve yanlış hatırlamıyorsam blues ve bir grup daha böyle ünlü olup 10 yıl sonra(anlaşma bitince) ölmüşlerdir...

Sn.shad,Siz,şeytanla istediğiniz dilde konuşun,o sizi anlar.Eminim en az 40 lisan biliyordur.Ayrıca ruhunuzu vereceğinizi ve başka dikkat çeken ne verebilirim diye yazmışsınız.Ruhunuzu vermeyi düşünüyorsunuz bu aç gözlü şeytana yetmez mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri