anseryigit
Kayıtlı Üye
Merhabalar , konuyu tam olarak nereye açacağımı kestiremedim , yanlışım olduysa kusuruma bakmayın lütfen . Çok inançlı bir insan olmadım hiçbir zaman lakin yaş ilerledikçe insan kendine sığınacak bir liman arıyor , çok uzatmayacağım hemen konuya gireceğim . Ne zaman dua etsem başıma kötü şeyler geliyor bu uzun zamandır böyle devam ediyordu başlar da tesadüftür - kuruyorumdur diye çok üzerinde durmadım ancak artık anlam veremiyorum . Ne için güzel bir şekilde dua etsem tam tersi gerçekleşmeye başladı özellikle son iyi aydır . En basiti annem için dua ettim sabahına kadını hastaneye kaldırdık , babam için dua ettim sabahına yine hastaneye kaldırdık . Arkadaşlarım için dua ettim ki çok uzun zamandır arkadaşlarımdı artık arkadaşım değiller . Üniversite hayatım için dua ettim , çok boş bir sebepten okuldan atıldım . İşe girdim bari iş hayatım için dua edeyim dedim dördüncü gün fuhuş baskını olup iş yeri kapandı . Kendim hakkında ah evet bugün iyi gözüküyorum , makyajım da güzel oldu gibi şeyler söylediğim an ya merdivenlerden düştüm , ya trafik kazası yaşadım , ya gerçekten kötü haberler aldım . Saydığım herşey iki ay içinde gerçekleşen olaylar . Evet belki çok büyük sorun arz etmiyor ama bu benim hayatım ve 20 yaşındayım hayatım yokuş aşağı gidiyor . Ne istesem olmuyor , artık bir şey istemeye en basiti çevremi sevmeye bile korkar oldum . Anlattıklarım da hiçbir şeyi ima etmiyorum paranormal demiyorum , sadece sizlerden yardım istiyorum , neden oluyor , ne yapmam gerekiyor . Şimdiden teşekkür eder , iyi günler dilerim .