"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara'da parapsikoloji okulu var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayanpsişik

Kayıtlı Üye
Bir kaç kişiden Ankara'da parapsikoloji okulu olduğunu duydum.bu konuda bilgisi olan var mı ? Ya da Ankara'da yaşayan yardımcı olacak biri?

Okul derken direk devlete bağlı bir okul sisteminden söz etmek pekte mümkün değil. Ama başka isimler altında, Vakıf olabilir, Dernek olabilir, Akademi şeklinde bir isimle olabilir vs... faliyet gösteren oluşumlar olabilir. Tabi bu noktada güvenilirliği sorgulamak gerekir.

Benim bildiğim mithatpaşa caddesi, Kızılay'da :D
Çankaya, Uğur Mumcu Caddesi'nde Akademi Larimar var, sitemizin kurucularına ait bir platformdur. Güvenirliliğini sorarsanız, kendi adıma cevaplayabilirim, gördüm ve tavsiye ederim :)

Kızılay nereye bağlı :D Ayrıntısız tarif ettim ama Kızılay Çankayaya bağlı.Arkadaşı ankarayı iyi bilen birisi olarak düşündüm o yüzden ayrıntısız yazdım...

Daha öncesinde Mithat Paşa Caddesi'nde bulunan Akademi Larimar şu anda Gazi Osmanpaşa Uğur Mumcu Caddesi'nde faaliyet göstermektedir. Adres değişikliği oldu yakın zamanda. :) Tam adresi akademinin sayfasından öğrenebilirsiniz. Bilginize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri