"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Altın'ın yerini bulan kişi hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zazayew2312

Kayıtlı Üye
bizim köyde bir adam var altın arıyor yatıyor kalkıyor orda altın var diyor gidiyoruz bakıyoruz 50 cm uzunluğunda bi küp çkıyor tabi tılsımlanmışki açtığımızda hepsi kömüre dönüşüyo size bu çocukta psişik bişey olabilirmi

Altın veya başka bir şey toprağın altına gömülü olan birşeyi bulmanızı sağlayan kişi eğer kendi koymadığı bir şeyi söyleyebiliyorsa evet psişik bir kişidir.

Eğer toprağın altında olan bir şeyi görecek bir seviyede ise sizin yardımınıza ihtiyacı yoktur. Ona yardım edenler vardır zaten.

yokya köyün delisi gibi birşey millet hep dalga geöiyo öocuklar bile dalga geçiyo köy cahil birşey bilmiyolar o parapsikoloji kelimesini bile benden öğrendiler

Delilikle velilik ince bir çizgidir. Sizin deli dediğiniz Veli, Veli dediğiniz deli olabilir. Deli dediğiniz adam her söylemesinde toprağın altında birşey bulunmasını sağlıyorsa o kişi zihinsel olarak engelli olsa bile psişik biri demektir. O kendi aleminde yaşıyor demektir.

Diyelim ki bu kişinin ihtiyacı var ve siz yardım edebileceksiniz. Yeteneklerini geliştirebilmek için ona bilgileri sunacaksınız. Deli diye tanımladığınız kişiye örgün bir eğitim verecek bir eğitiminiz var mı. Zihinsel engelli eğitimi özel bir eğitimdir.

Hani şunu şu kadar kere söyle şekilde bir durum değil bu. Yeme içme düzeni, yapılması gereken hareketler, okunması gerekenler, zihin çalışmaları, aura çalışmaları, çakra çalışmaları gerektirir.

Bunların hepsini öğrenebilecek ve zihinsel engelli bir kişiye bunları yıllara yatarak öğretebilecek misiniz?

ben bunu yapamam ama bunu ona öğretebilirm cok deli değil zaten söylediklerimi anlıyor ben cinleri anlatıyoum soruyo bendede varmı diye seadece biraz saf yetim böyle zavallı bir cocuk yoksa söylenilenleri anlıyor

Peki sitedemizde bu konuda yeterince bilgi mevcut çakra dengeleme ve aura güçlendirme ile başlayınız. Koruma çemberini öğretiniz. Üçüngöz aktivasyon çalışmları ile devam ediniz. Sonra kendi adı ve çalışmaya uygun olan zikirleri belirledikten sonra kasem oluşturmasını öğretiniz. Tüm bu çalışmalar için gerekli beslenme düzeni öğretiniz en son riyazeti öğretiniz. Kendisininin Müslüman olduğunu var sayarak anlatıyorum başka bir din de çalışmalar farklılaşır. Tm çalışmaların nasıl yapılacağı ile ilgili kaynaklar sitemizde mevcuttur.

O tılsımlı altın hikayeleri bizim köyde de vardı. Bu tılsım gerçekse nasıl bozulur? Altınları nasıl alabiliriz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri