"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Altını ıslatan çocuk için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elfangel

Kayıtlı Üye
Herkese selamlar,
7 yaşındaki bir erkek çocuğu altını ıslatmayı neredeyse bırakmıştı, ayda yılda bir kez oluyordu ancak okula başladıktan sonra özellikle de son 1-2 aydır haftada 2-3 kez oluyor. Bunun için önerebileceğiniz bir okuma ya da dua ya da yapılabilecek başka bir şey var mı?
Teşekkürler

Merhaba benim oğlumda hypos padias( yarı peygamber sünneti de deniliyormuş) idrar deliği alt taraftaydı ameliyatta düzelttirdik. Gece alt ıslatmaları bir türlü kesilmedi. Doktorlar zamanla düzelir dediler ama çocuk 8 yaşına geldi hala kesilmedi. Her gece altını ıslatıyor alarm yöntemini denedim bir değişme olmadı.Bu durumdan oğlumda çok rahatsız oluyor gece yatılı misafirliğe gittiğimiz zaman altına yapma korkusuyla misafirliğe gitmek istemiyor. sabah uyansa bile yerinden kalkmıyor babası veya abisi gördüğü zaman ağlıyor İyi gelecek bildiğiz bir dua veya tedavi varmı yardımcı olusanız sevinirim:)

altını ıslatma baba korkusundan kaynaklı bir senduromdur.

bilinç latında kişinin bir kızgınlı vardır yada ilgiyi ve ya sevgiyi kaybetme korkusuda söz konusudur. buraya yazacaktım ama yeni bir konu açayım

Geri