"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Altar Yapımı ??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prunin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Prunin

Banlı Kullanıcı
Uzun süredir forumu uzaktan yakından takip ediyorum.
Tanrıça Gaia için mabed yapacağım fakat nasıl yapacağımı forumdan okuduğumda pek anlamadım ya da konu yeterli değildi.
Sormak istemiştim de.

Admin notu: Cümle içinde her kelimenin başını büyük yazmayın, dilbilgisi kurallarına uygun yazılmasını istiyoruz sitemizde.

Altar kişiye özeldir, içinde size özel parçaların yanı sıra her altarda olması gereken malzemeler bulunmalıdır. Bir altarda neler bulunması gerektiği sitedeki kaynaklarda mevcut. Özel parçalarınızı da siz ekleyeceksiniz.

Altar kişiye özeldir, içinde size özel parçaların yanı sıra her altarda olması gereken malzemeler bulunmalıdır. Bir altarda neler bulunması gerektiği sitedeki kaynaklarda mevcut. Özel parçalarınızı da siz ekleyeceksiniz.
Aklıma Gelen Toprak Elementinden Olarak Gül'de Koysak Olurmu Yada Gül Toprak Elementine Giriyormu ??

Teşekkürler Yorumlarınız için Ben Gereken Destegi Aldım Sayın Yönetim İsterse Fazla kirlilik Olmaması için Konuyu Kitleyebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri