"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

almanyada majisyen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan FatmaNaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyüde önemli olan yer değildir/bazı çalışmalara göre.. Önemli olan o büyüyü yaparken inanmak gereklidir

arkadaslar almanyada büyü yapabilen birini taniyormusunuz?
lütfen acilen yardimci olun
Türkiyeden birini ayarlayin arkadasim kendisi ile Konuyu görüsün gerekli malzemeleri yaniniza alarak Türkiyeye gidin.
Uygulamanizi yapdirim dönün.

Zordurumdasiniz anliyorum vede sizede tavsiyem bilmeden etmeden etrafdaki cok Sarlatan Büyücülerin eline düsmeyin, sanal ortam güvenilmez insanda cok!

Allah kolaylik versin.

Sakin olun lütfen kimse size bir şey demiyor. Sadece yan yana gelince komik durmuş. Hepsi bu.
Ayrıca biz uygulamayı yapacak kişinin Almanya'da olmasının zorunlu olmadığını Türkiye'den birisini bulup sorununa çare bulabileceğini yazmışız.

Not: Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır.

Selam FatmaNaz,

Senin de zor durumda olduğunu okudum. Ben de bu sitede yeniyim.
Ben de Almanya'da yaşıyorum. Eger eline bir bilgi geçerse bana da bir cevap gönderirsen çok mutlu olurum.

şimdiden teşekkürler

Melekamin, büyü yaptırmak için illaha aynı mekanda olmak gerekmediğini dile getirdik. Profesyonel yardım almak istiyorsanız orada bulmanız zor olur. Türkiye'den kimseler ile anlaşmanızı tavsiye ederim.

Melekamin, büyü yaptırmak için illaha aynı mekanda olmak gerekmediğini dile getirdik. Profesyonel yardım almak istiyorsanız orada bulmanız zor olur. Türkiye'den kimseler ile anlaşmanızı tavsiye ederim.
Merhaba mortho,

illaki ayni mekanda olmanin gerekmedigini bende biliyorum, fakat türkiyede kime ulasabilcegimide bilmiyorum.Herkes cikarci, yada birilerinin parasini almak icin yapiyor, dolandiriyor.
Kime güvenebilirim bu konuda??Bilgi verebilirsen cok sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri