undead
Kayıtlı Üye
herkese selamun aleyküm..siteye daha yeni üye oldum sayılır...sorun şu ..ben Allaha inanıyorum fakat bazen aklıma vesveseler geliyor ve bunlardan kurtulamıyorum...dua okuyorum ama dua okuyunca daha fazla okuma sorunum var..yani bir nevi sayı takıntım...illaki 33 olucak...o yüzden onuda yapmıyorum.ve uzaklaşıyorum..ama ben ALLAH adına b,r şey yapmak istiyorum ama yapamıyorum...psikolojik sıkıntılarım var..intiharı çok düşündüm..ama öbür dünya korkusu yüzünden yapamıyorum ...bendeki dertler biliyorumki hiç bir zaman geçmeyecek...dertlerim bitse bile ben gülmemeliyim. diyorum kendi kendime..ve tekrar üzülüyorum..ALLAHTAN kendisini somut olarak görmek için dua ediyorum yada bir işaret versin diye bekliyorum fakat olmuyor...sadece zaman ilerliyor ve ben gittikçe isyana batıyorum...kuran okumak istiyorum ama kekemeyim...okuyamıyorum...ve diyorumki ben ALLAHIN ayetlerini okuyorum ama onun bana yaptığına bak ...ve gittikçe üzüntü...nereye kadar devam edecek bu dert....cinleri görmek istiyorum...onlarla arkadaş gibi konuşmak istiyorum ...onlara srular soracağım belki insanların veremediği cevapları onlar verir diye düşünüyorum..bana gerçekten faydalı bir cin duası daveti duası yazabilrimisinz...musalat olma durumu olmasın inanın çok zor durumdayım