"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alkol'den nefret eder..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İnanc1

Banlı Kullanıcı
"YE" harfi her satırda on tane olmak üzere 100 adet bir kağıda safran gülsuyu misk karışımı mürekkeple yaz temiz bir kap suyun içine bırak sonra bu suya 1000 defa "yahin yevehin " isimlerini oku ve alkoliğe içir tevbe eder ve daha içkiye yaklaşmaz... "ye" harfi latince deil arabca yazılacaktır..
(menbaul usulil hıkmeh s:117)
saygılar..

Kaynak altında yazıyor. Ama "YE" harfi derken nasıl "YE" onu anlayamadım. Arapça "YE" mi. Türkçe mi. Acaba "YE" mi "Y" mi. Sadece kendi anladığınız dilden değil konuya bakan kişiler açısından da düşünmek lazım...

"YE" harfi her satırda on tane olmak üzere 100 adet bir kağıda safran gülsuyu misk karışımı mürekkeple yaz temiz bir kap suyun içine bırak sonra bu suya 1000 defa "yahin yevehin " isimlerini oku ve alkoliğe içir tevbe eder ve daha içkiye yaklaşmaz... "ye" harfi latince deil arabca yazılacaktır..
(menbaul usulil hıkmeh s:117)
saygılar..

peki ya bu işi; kişi kendi kendine yapabilir mi? :offtopic:

elinde bu konuda bir uygulama varsa paylaşır mısın kardeşim...

illaki safran mı olması lazım

Bu tür çalışmalarda özellikle Havvas ilminin alanında olan çalışmalar kesin, değişmez, kati kurallar ile işler. Verilen kurallar ve tarifler eksiksiz yerine getirilmeli enerjisel frekansının titreşime geçebilmesi için yani evet olması lazım.

Bu tür çalışmalarda özellikle Havvas ilminin alanında olan çalışmalar kesin, değişmez, kati kurallar ile işler. Verilen kurallar ve tarifler eksiksiz yerine getirilmeli enerjisel frekansının titreşime geçebilmesi için yani evet olması lazım.

Şu safran mürekkebinini de hangisinin orjinal olduğuna bir türlü karar veremiyorum bir yerde başka fiyat başka yerde başka.

Şu safran mürekkebinini de hangisinin orjinal olduğuna bir türlü karar veremiyorum bir yerde başka fiyat başka yerde başka.

Doğru olan bir yerden satın almak değildir. Önemli bir enerji aktarımı için ve doğru kabul edilen yöntem mürekkebi kendinizin hazırlamasıdır. Hazırlanışı ile ilgili birçok konu ve materyaller ile ilgili bilgi sitemizde bazı konularda verilmiştir.

Geri