undead
Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR HERKESE SELAMUN ALEYKÜM...sorum şu olacak ...biraz her şeyi kafaya takan bir insanım ..ve bu yüzden bi çok duygu değişimi yaşıyorum...gündüz pek bir şeyler olmuyor ama gece olduğu zaman manevi bir şeyler yapmak istiyorum...ne bileyim dua okuyorum..yasin okuyorum..bazı zikirler çekiyorum...sonra bilgisayara oturuyorum biraz kafa dağıtıyım diye aklıma hep genellikle aynı saatlerde cin duası geliyor aklıma. ..kulak daveti duası
kemşin kemşin meşin meşin akşin akşin şemlahin şemlahin ecib ya cevaş ve ezhirli aleyye damairin nasi fi tuzuni ve tini bi ahbari nasi elvahan elvahan elacele elacele essaate essaate)...sonrasında ise kendi kendime 23 defa okumalıyım diyorum ve durdurmaıyorum kendimi...bazı forumlardabunun tehlikeli bir dua olduğunu söylüyorlar...o yüzden korkuyorumda bana ne gibi bir şey önerirsiniz...düşüncelerimi durdurmak istiyorum ama durdurmak için çabalarken dahi düşünüyorum..bak şu an düşünmüyorum derken dahi düşünüyorum...tamam DÜŞÜNÜYORUM ÖYLEYSE VARIM felsefesi sonucu ama ...eğer durduramazsam bazı büyü sözlerini bile ister istemez okuyorum rahatsız oluyorum bu durumdan...biraz öncede ayna daveti duası gödüm şimdi o takıldı aklıma onu okuyorum ...ALLAH RIZASI için bana bir yol gösterin...